Interwetten: Πλήθος αγορών στο Αλτάι – Μπεσίκτας (24/09)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 20:00, η Αλτάι υποδέχεται την Μπεσίκτας για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, με την Interwetten να προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Αλτάι – Μπεσίκτας στη Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη διαδοχική νίκη πέτυχε την αγωνιστική που πέρασε η Αλτάι απέναντι στη Ρίζεσπορ εκτός έδρας (1-2). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 44′ με τον Μπιορκάντερ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 73′ με τον Μπάμπα. Να μειώσουν στις καθυστερήσεις κατάφεραν μόνο οι γηπεδούχοι. Είχε προηγηθεί το τρίποντο κόντρα στη Γκεζτεπέ με 2-1 εντός, μάλιστα με ανατροπή.

Αήττητη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα η Μπεσίκτας. Σε έξι αγωνιστικές μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Από “Χ” προέρχεται, καθώς έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την Άδανα Ντεμιρσπόρ. Άνοιξε το σκορ με τον Μοντέρο στο 20′, με τον Γιόσεφ να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου για το 2-0. Ακόμη ένα τέρμα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Γιλμάζ (52′). Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και πέτυχαν τρία τέρματα από το 60′ ως τις καθυστερήσεις.

Με βάση τις αποδόσεις της interwetten, περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει έχει η Μπεσίκτας. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 3.20, η ισοπαλία στο 3.25, και το διπλό στο 2.30.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Αλτάι , σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι (στο 1.60 το Goal/Goal)
  • Στους p;ente πιο πρόσφατους αγώνες της Μπεσίκτας, σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα (στο 1.80 το Over 2.5)

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις