Bet365: Κλαμπ Μπριζ – Λέουβεν με κορυφαίες αγορές (24/09)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 21:45, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται τη Λέουβεν για την 9η αγωνιστική στη Jupiler League, με την bet365, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Κλαμπ Μπριζ – Λέουβεν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Κλαμπ Μπριζ. Ο απολογισμός της για φέτος είναι τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Την περασμένη αγωνιστική ταξίδεψε στην έδρα της Σαρλερουά και έφυγε από εκεί με τους τρεις βαθμούς (0-1). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε κυριολεκτικά στο τέλος, όταν ο Ντε Κέτελαρε βρήκε δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η νίκη της Λέουβεν επί της Κορτράικ (2-1) αποτέλεσε όπως φαίνεται μια παρένθεση. Στις ήττες επέστρεψε και πάλι την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος εκτός έδρας απέναντι στη Μέχελεν με 2-0. Δέχτηκε τα δύο γκολ ήδη από το πρώτο ημίχρονο και παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση.

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της bet365, προβάδισμα έχει η Κλαμπ Μπριζ. Συνολικά, ο άσος είναι στο 1.22, το ”Χ” στο 5.75, και το διπλό στο 9.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κλαμπ Μπριζ, σκόραρε ο Φανάκεν (στο 2.37 anytime scorer Φανάκεν)
  • Στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της Λέουβεν, σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.70 το Goal/Goal)

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις