Πονταρίσματα σε έδρες

Ανανεώθηκε:
VOLKSWAGEN ARENA Wolfsburg

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν επιβεβαιώθηκε κανένα από τα πονταρίσματα της χθεσινής στήλης. Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με σκορ 1-0 και χάθηκε το διπλό, ενώ η Λιλ έχασε από τη Λανς με 1-0 επίσης και δεν επαληθεύτηκε το goal/goal.

Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής είναι γεμάτο από αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων και όχι μόνο. Τα ματς παίζουν στην bet365 με πλήθος ειδικών στοιχημάτων για κάθε λογής ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο σημεία μου κέντρισαν το ενδιαφέρον από το σημερινό κουπόνι. Ένα από τη Bundesliga και ένα από την Eredivisie.

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Προγνωστικά

Η Βόλφσμπουργκ έχει κάνει τρομερή εκκίνηση στο πρωτάθλημα καθώς είναι η μόνη ομάδα με το απόλυτο νικών έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Με ενδεχόμενη νίκη εναντίον της Άιντραχτ σήμερα, έχει την ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελευταία ωστόσο, προβλημάτισε με την επιθετική της εικόνα και έμεινε στο μηδέν με αντίπαλο τη Λιλ (0-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια για τη Μπουντεσλίγκα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Η Άιντραχτ από την πλευρά της δεν έχει σημειώσει νίκη ακόμα σε επίσημο παιχνίδι στη σεζόν. Έξι ματς, απολογισμός δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Τελευταία έμεινε στο 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε εντός έδρας για το Γιουρόπα Λιγκ. Τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα. 4/5 παιχνίδια έληξαν με γκολ εκατέρωθεν.

Η Βόλφσμπουργκ είναι το λογικό φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Άιντραχτ που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.80.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

Αϊντχόφεν – Φέγενορντ Προγνωστικά

Η Αϊντχόφεν έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία να περάσει εκ νέου στην κορυφή της κατάταξης. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ, με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε τέσσερις αναμετρήσεις στην Eredivisie, έχει σκοράρει σε όλα δύο και πάνω τέρματα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι μια ομάδα που έχει διαρκώς στο μυαλό της την επίθεση και το σκοράρισμα. Η Φέγενορντ ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα από την Ουτρέχτη, με σκορ 3-1 εκτός έδρας. Συμπλήρωσε τρεις αναμετρήσεις χωρίς νίκη, σε Ολλανδία και Ευρώπη, ύστερα από το 0-0 με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Η Αϊντχόφεν είναι εξαιρετική φέτος, αν πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης μπορεί να έχει ένα εύκολο μεσημέρι εναντίον της Φέγενορντ. Ο άσος είναι σχετικά χαμηλά, επιλέγω συνδυαστικά με over 1.5 γκολ σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30  Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ | 1 @ 1.80

15:30  Αϊντχόφεν – Φέγενορντ | 1 & Over 1.5 @ 1.90

Αϊντχόφεν – Φέγενορντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ