Stoiximan: Πλήθος αγορών στο Κλαμπ Μπριζ – Παρί σεν Ζερμέν (15/09)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 22:00, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για τους ομίλους του Champions League, με την Stoiximan να προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Με τον αέρα της νικήτριας του βελγικού Σούπερ Καπ έρχεται η Κλαμπ Μπριζ, μετά το ματς στην Γκενκ με τελικό σκορ 3-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 44′, ισοφάρισε στο 45+3΄ με τον Μίτροβιτς. Συμπλήρωσαν τέρματα ο Λανγκ με πέναλτι (48΄) και ο Μάτα στο 50λεπτο. Από την άλλη οι αντίπαλοι μείωσαν στην εκπνοή (90+3΄). Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα Βελγίου, επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Οστάνδη εντός έδρας (3-0).

Με τριάδα ”φωτιά” ξεκινάει στους ομίλους η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας σε πλήρη φόρμα τους τοπ σκόρερ της ομάδας. Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ θα κάνουν την εμφάνισή τους, αναζητώντας τα δίχτυα των αντιπάλων. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας, έχει διαμορφώσει φέτος ένα αήττητο σερί πέντε νικών, με την τελευταία αναμέτρηση να λήγει με νίκη 4-0 επί της Κλερμόν εντός έδρας. Τα γκολ πέτυχαν ο Εμπαπέ στο 55΄, ο Ερέρα (20΄, 31΄) και ο Γκεγέ στο 65΄.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της stoiximan, με μεγάλη διαφορά προβάδισμα έχει η Παρί Σεν Ζερμέν. Αναλυτικότερα, ο άσος είναι στο 11.50, η ισοπαλία στο 5.80, και το διπλό στο 1.27.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Κλαμπ Μπριζ, σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.91 το Goal/Goal)
  • Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν, σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα (στο 1.70 το Under 3.5)

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα