Κουπόνι Τρίτης (14/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Λαμπερό το κουπονι οπαπ της Τρίτης (14/09), ξεκινούν οι όμιλοι του Champions League αποψε και το στοιχηματικό ενδιαφέρον κορυφώνεται!Επιπλέον υπάρχει δράση και στο Conference League και στις μικρές Αγγλίας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρσελόνα – Μπάγερν Μονάχου

Στο “Καμπ Νόου” της Βαρκελώνης διεξάγεται σήμερα το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρσελόνα δεν είχε ματς το Σαββατοκύριακο, τη στιγμή που η Μπάγερν έρχεται με φόρα από το εκκωφαντικό 1-4 στην έδρα της Λειψίας. Η “Μπάρτσα” θέλει ρεβάνς για το 2-8 προ διετίας στη νοκ-αουτ φάση.

Τσέλσι – Ζενίτ

Αήττητες στη φετινή σεζόν, Τσέλσι και Ζενίτ διασταυρώνουν ξίφη στο “Stamford Bridge” για την πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Μάλμε – Γιουβέντους

Να ρεφάρει το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει η Γιουβέντους στην έδρα της Μάλμε, της οποίας επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-0) στις δύο προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνγκ Μπόις αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ομίλου, ωστόσο θα προσπαθήσει να αποδειχθεί σκληρό καρύδι και στην έδρα της μπορεί να βάλει δύσκολα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί του γκρουπ της, υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της μετά την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και θα επιδιώξει να μπει με το “δεξί”.

Ντινάμο Κιέβου – Μπενφίκα

Στο “Ολυμπιακό Στάδιο” του Κιέβου η Ντινάμο υποδέχεται τη Μπενφίκα με στόχο να μπει με το δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι “Αετοί” της Λισαβόνας έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με το απόλυτο νικών σε πέντε ματς πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες έχουν παρουσιάσει καλή λειτουργία τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά εως τώρα.

Βιγιαρεάλ – Αταλάντα

Η Βιγιαρεάλ είχε χρόνο να ξεκουραστεί και να πάρουν ανάσες οι αρκετοί διεθνείς της. Η Αταλάντα δεν έχει ξεκινήσει με θετικό τρόπο τη σεζόν, είναι αναποτελεσματική, αλλά διαθέτει τρομερή ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ουσιαστικά, οι δυό τους μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσουν μάχη για την πρόκριση.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αλασκέρτ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθούν απόψε και οι δυο πλευρές, έτσι ώστε να μπουν με το δεξί στον όμιλο. Λογικό φαβορί η γηπεδούχος και πιο έμπειρη Μακάμπι, η οποία φέτος είναι αήττητη σε έξι ματς στην Ευρώπη.

Η πρώτη εμβόλιμη

Η έβδομη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ που είναι και η πρώτη εμβόλιμη της χρονιάς ξεκινάει σήμερα. Ξεχωρίζει το Μπόρνμουθ-Κπρ, όπου δύο πολύ δυνατές ομάδες κοντράρονται για να κρατήσουν το αήττητο σερί τους, αλλά και να παραμείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα (21:45). Την ίδια ώρα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πρέστον, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική.

Λίνκολν – Ρόδεραμ

Εξ’ αναβολής αγώνας για την έκτη αγωνιστική της Α΄ Αγγλίας. Λίνκολν και Ρόδεραμ αναμετρώνται σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, αφού αμφότερες θέλουν να πάρουν τη νίκη που θα τις ανεβάσει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα (21:45).

Με νέο προπονητή η Λα Σερένα

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χιλής, η Λα Σερένα θα παραταχθεί με νέο προπονητή στον πάγκο της κόντρα στην Ο’ Χίγκινς, ενώ η Κόλο Κόλο θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στην Έβερτον.

Μακάμπι Χάιφα – Φέγενορντ

1η αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Μακάμπι Χάιφα θέλει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της κόντρα στο φαβορί Φέγενορντ, που δεν “πατάει” καλά στα τελευταία παιχνίδια και αναζητά αντίδραση.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο “Olympia”

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται την Τρέλεμποργκ (20:00). Οι δυο ομάδες μοιράζονται για την ώρα τη δεύτερη θέση και έχουν την ευκαιρία απόψε να περάσουν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-14/09