*Δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ του “ζευγαριού” είναι ισόπαλο, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ως γνωστόν, απ’ το 2014 η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν έχει ως έδρα το Ντόνετσκ. Απ’ το 2017 χρησιμοποιεί το γήπεδο της Μέταλιστ.

*Στο πρώτο ματς (Μονακό – Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-1): Η Σαχτάρ σκόραρε με τον Πεδρίνιο στο 19’ και στη συνέχεια ήταν παθητική. Πήρε την μπάλα η Μονακό, τελείωσε με 16 τελικές προσπάθειες, οι έξι ήταν εντός εστίας, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ, 18)

Βρίσκεται μια “ανάσα” απ’ την παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η δουλειά της δεν έχει τελειώσει. Πήρε σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα στο Πριγκιπάτο, απόρροια κυρίως της εξαιρετικής εμφάνισης στα πρώτα 25 λεπτά, στη συνέχεια χρειάστηκε αρκετή δόση τύχης και αρκετές επεμβάσεις του γκολκίπερ Τρούμπιν. Η Μονακό δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους Ουκρανούς, που άντεξαν μέχρι το φινάλε και σήμερα μπαίνουν στο γήπεδο από θέση ισχύος.

“Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Δεν υπάρχει φαβορί, το είχα πει απ’ την αρχή. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση αν θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους. Η Μονακό θα μπει στο γήπεδο για να μας κερδίσει, ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι το έργο μας. Η Σαχτάρ έχει παράδοση και φανέλα στην Ευρώπη, οφείλουμε να το σεβαστούμε και να παίξουμε στο 100%”, είπε ο κόουτς Ντε Τζέρμπι.

Το Σάββατο η ομάδα του αντιμετώπισε με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα την Τσερνομόρετς εκτός έδρας, δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει καθώς έπαιζε απ’ το 13’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο την περασμένη εβδομάδα ο Πεδρίνιο και δεν έπαιξε κόντρα στην Τσερνομόρετς, το πιθανότερο για προληπτικούς λόγους, μάλλον θα είναι διαθέσιμος απόψε. Αμφίβολος είναι ο Μαϊκόν.

Πρόβλημα στον μηνίσκο για τον γκολκίπερ Τρούμπιν, ο οποίος εντυπωσίασε στο ματς της Γαλλίας, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1.5 μήνα. Γράφτηκε ότι η Σαχτάρ κινείται για την απόκτηση του 22χρονου πορτιέρε της Βόρσκλα, Ντμίτρο Ρίζνικ, προκειμένου να καλύψει το κενό. Σήμερα θα καθίσει κάτω απ’ τα δοκάρια ο πολύπειρος Πιατόφ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-3 επί της Τσερνομόρετς για το πρωτάθλημα. Ο Σουντάκοφ το 0-1 στο 34’, το 0-2 ο Άλαν Πάτρικ στο 45’, το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σόλομον στις καθυστερήσεις. Με δέκα παίκτες απ’ το 13’ η Τσερνομόρετς.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 7/8 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Stoiximan).

*Over 2.5 τα 6/8 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΓΑΛΛΙΑ, 40)

Είναι σε πολύ κακή κατάσταση, το σημερινό κρισιμότατο παιχνίδι είναι ικανό είτε να βάλει… μπουρλότο στα θεμέλια της σεζόν, είτε να “γυρίσει τον διακόπτη”. Έκανε ακόμη μια τραγική εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στη Λανς εντός έδρας, ο κόουτς Κόβατς αποφάσισε να κάνει ροτέισον ενόψει της Σαχτάρ, τίποτα δε λειτούργησε σωστά για την ομάδα του. Πολλά λάθη στην άμυνα, δέχτηκε γκολ στο 51’, απ’ το 60’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δεν απείλησε ποτέ σοβαρά τον αντίπαλο, που διαχειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση.

Τρίτη διαδοχική ήττα για τη Μονακό μετά το εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Λοριάν και το εντός έδρας 0-1 απ’ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, τρία ματς που η εικόνα της ήταν κάκιστη, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι (είχε 12.3 τελικές προσπάθειες κατά μέσο όρο). “Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά δεν πρέπει να τα γκρεμίσουμε όλα. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η ομάδα θα βελτιωθεί”, δικαιολογήθηκε ο κόουτς Κόβατς. Χωρίς νίκη η ομάδα του στις τρεις πρώτες τρεις αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος (0-1-2),

Ο Κροάτης προπονητής δε χρησιμοποίησε καθόλου τους Μπαντιασίλ, Μαγιέτσκι και Μαριπάν κόντρα στη Λανς, ενώ απ’ τον πάγκο ήρθαν οι Ζέλσον Μαρτίνς και Φόλαντ, άπαντες σήμερα θα είναι βασικοί. “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι απ’ το πρώτο λεπτό. Είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ τη Σαχτάρ και πρέπει να το δείξουμε”, είπε ο Κόβατς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στη Λανς. Ο Γκαναγκό το 0-1 στο 51’, το 0-2 έκανε ο Μπανζά στις καθυστερήσεις. Με δέκα παίκτες απ’ το 60’ η Λανς, έμεινε με δέκα και η Μονακό στο 86’. Δίκαιο το αποτέλεσμα, θλιβερή η εικόνα της Μονακό, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από τρία σερί ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Μετρά 5/6 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μονακό στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ