*Δεύτερος γύρος του κυπέλλου Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αναμέτρηση νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες αυτή τη δεκαετία.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΛΙΝΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα για τη Λιντς που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 στο Όλντ Τράφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνέχεια είχε η εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον, όπου πλήρωσε την επιθετική της αστοχία, παρά τις πολλές φάσεις που δημιούργησε, ενώ παράλληλα της κόστισαν οι αμυντικές αστάθειες που είχε σε συνδυασμό με την ευστοχία των φιλοξενούμενων.

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν ψάχνει στον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κρου Αλεξάντρα για το κύπελλο. Μια ομάδα σαν τη Λιντς θέλει να κάνει καλή πορεία σε μια ακόμα εγχώρια διοργάνωση και έχει την ευκαιρία να προκριθεί και να πάρει ψυχολογία απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Έβερτον με σκορ 2-2, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής τους πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάλβερτ-Λιούιν στο 30’, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κλίχ στο 41’. Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Γκρέι στο 50’, αλλά και πάλι η Λιντς βρήκε τρόπο να απαντήσει με τον Ραφίνια στο 72’.

Λιντς Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία παιχνίδια.(δες το στη Betshop)

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις της και στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς βαθμό έδωσε η Κρου στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Άκρινγκτον. Για ακόμα έναν αγώνα υπάρχει αστάθεια και πρόβλημα στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ παράλληλα δεν βρήκε ξανά δίχτυα κάνοντας φανερό πλέον πως υπάρχει πρόβλημα και σε αυτόν τον τομέα.

Δύσκολη κλήρωση στο κύπελλο με αντίπαλο τη Λιντς εκτός έδρας. Σαφώς ποιοτικότερη και πιο δυνατή ομάδα η αντίπαλός της που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και το ιδανικό για την Κρου θα ήταν να καταφέρει απλά να της δυσκολέψει το έργο για την πρόκριση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Άκρινγκτον με σκορ 0-1, στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ στον αγώνα που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Νότιγχαμ στο 17’.

Κρου Αλεξάντρα Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Λιντς – Κρου Αλεξάντρα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ