*18η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στο κύπελλο το 2016, με την Βάσκο Ντα Γκάμα να προκρίνεται τότε με δύο νίκες.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΡΕΜΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ρέμο απέφυγε την ήττα σε μία ακόμη δύσκολη έδρα, φέρνοντας 1-1 εκτός απέναντι στην Γκοϊάς, παίζοντας και σχετικά καλά. Εχει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες στο γήπεδό της, έχοντας χάσει και τον πιο πρόσφατο αγώνα της εκεί πέρα!

Σαν νεοφώτιστη πάντως τα πηγαίνει ικανοποιητικά, δεδομένου πώς ναι μεν είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 13η θέση για την ακρίβεια, όμως διατηρεί μία σημαντική απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +6 από αυτήν.

Τραυματίες είναι ο αμυντικός Φρέντσον, ο δεξιός μπακ Τιάγκο Ενες και ο μέσος Πίνγκο, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι χτύπησε ο δεξιός μπακ Γουέλινγκτον Σίλβα, με τη συμμετοχή του αμφίβολη απόψε. Αλλά θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος πρώτος της σκόρερ και βασικός μεσοεπιθετικός Φελίπε Γκεντόζ και ο μέσος Μάρκος Ζούνιορ που είναι δανεικός από την Βάσκο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ρέμο έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Γκοϊάς, σε ένα παιχνίδι όπου μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήταν καλύτερη και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Νίκολας στο 63’. Ευτυχώς τον ίδιο παίκτη τον σταμάτησε λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας της, επιτρέποντας να πάρει ένα βαθμό με εύστοχο πέναλτι του Ρενάν Γκόρνε στο 84ο λεπτό.

Ρέμο Στατιστικά

*Εχει έξι σερί under 2,5 (δες το στην bet365)

*Εχει 8/9 under 2,5 μαζί με N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Βάσκο Ντα Γκάμα ήταν πολύ τυχερή που κατάφερε να κερδίσει με 1-0 εντός έδρας την Βίλα Νόβα, αφού και το γκολ που πέτυχε ήρθε κατά τύχη (με κόντρα), ενώ γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις από το να δεχθεί κάποιο τέρμα! Αλλά αυτό που μετράει είναι πώς πήρε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι την διατηρούν σε τροχιά ανόδου, καθώς βρίσκεται στο –  1 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις απευθείας ανόδου.

Η τελευταία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με το ίδιο σκορ, με την προηγούμενη να είναι η πρώτη μακριά από το γήπεδό της, έπειτα από έξι αγώνες!

Εκτός των τραυματιών Μισέλ (ΜΕ), Μπρούνο Γκόμες (ΜΕ), Ντανιέλ Αμορίμ (ΕΠ), θα λείψουν και λόγω τιμωρίας οι Λεάντρο Καστάν (ΑΜ), Μάτος (ΑΜ), Μαρκίνιος Γκάμπριελ (ΜΕ), με τον πρώτο εξ αυτών να τραυματίζεται κιόλας και θα λείψει για περίπου ένα μήνα. Αλλά επιστρέφει ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Χέρμαν Κάνο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Βάσκο Ντα Γκάμα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Βίλα Νόβα, αλλά με μεγάλη δόση τύχης, η οποία υπήρξε και στο γκολ που έβαλε ο Λέο Ζαμπά στο 45’, αλλά και γενικώς στις ευκαιρίες που έχασε η αντίπαλος της, η οποία ήταν καλύτερη από αυτήν.

Βάσκο Ντα Γκάμα Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 1,5

*Εχει 5/8 G/G εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Ρέμο – Βάσκο Ντα Γκάμα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ