Χορηγός της Σάλτσμπουργκ η Admiral Sportwetten!

Ανανεώθηκε:
salzburg-xorhgos

H αυστριακή στοιχηματική εταιρεία Admiral Sportwetten συνεχίζει να κυριαρχεί στο χορηγικό περιβάλλον της πατρίδα της, επισημοποιώντας τη συνεργασία με την Σάλτσμπουργκ.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο συμβόλαιο, το οποίο θα “τρέξει” μέχρι το 2023, αντικαθιστά την bet-at-home ως στοιχηματικό χορηγό της Σάλτσμπουργκ από το 2018.

“Είναι μεγάλη μας χαρά που ξεκινάμε μία νέα συνεργασία με την πρωταθλήτρια του αυστριακού πρωταθλήματος Red Bull Σάλτσμπουργκ” δήλωσε ο Γιούργκεν Ιρσίγκλερ, διευθύνων σύμβουλος της Admiral Sportwetten, μιλώντας σε site της Αυστρίας.

“Από τις πρώτες μας συζητήσεις μείναμε εντυπωσιασμένοι με τον επαγγελματισμό στη δομή του συλλόγου και το πόσο γρήγορα και δημιουργικά εφαρμόζει καινούρια projects. Μας κάνει υπερήφανους που η Admiral είναι πλέον συνεργάτης του πιο πετυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου στη χώρα τα τελευταία χρόνια”.

Η Admiral Sportwetten ανήκει στον όμιλο Novomatic και έχει δημιουργήσει μία δυνατή παρουσία στην ποδοσφαιρική σκηνή της Αυστρίας. Εκτός από τη νέα συνεργασία με την πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας, αποτελεί επίσημο χορηγό της Εθνικής ομάδας Γυναικών της Αυστρίας από το 2017.

Η Σάλτσμπουργκ έγινε πλέον η 8η ομάδα από την Αυστριακή Μπουντεσλίγκα που υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Admiral, μετά τις Ραπίντ Βιέννης, Αούστρια Βιέννης, Στουρμ Γκρατς, ΛΑΣΚ Λιντζ, Αντμίρα, Βόλφσμπεργκερ και Σεν Πόλτεν.