9η αγωνιστική (εξ αναβολής)

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.

ΒΑΣΑΛΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ακρόπολις (3-2 εκτός), Λαντσκρόνα (0-3 εντός), Έργκριτε (3-1 εκτός) και Βάρναμο (1-0 εκτός), η Βάσαλουντ πανηγύρισε και πάλι τη νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζορτζ Μουσάλι υποδέχθηκε την Εσκιλστούνα, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-2. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη και να βρέθηκε δίκαια πίσω, ωστόσο από τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα έφερε τα πάνω κάτω και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Με τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε, έφτασε τους 13 συνολικά, οπότε και παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα εντός της. Δεν αναφέρθηκαν πιθανά αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Εσκιλστούνα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο όγδοο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Τζόρτζες (27′), Ντουρμάζ (55′), Τραορέ (82′) και Βάσιτς (87′), εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 50ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις δέχθηκε απλά τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα, με πέναλτι.

Βάσαλουντ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

*No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χέλσινγκμποργκ, μετά και την ευρεία νίκη επί της Φάλκενμπεργκ (4-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιόργκεν Λέναρτσον φιλοξενήθηκε από την Τρέλεμποργκ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Κατώτερη των περιστάσεων η εμφάνιση της, δεν άξιζε κάτι το θετικό, με την αντίπαλό της να έχει περισσότερες ευκαιρίες και να επικρατεί δίκαια. Μετά και από αυτή την απώλεια, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς, ούσα παράλληλα στο -6 από την πρώτη τριάδα, έχοντας παράλληλα και παιχνίδι λιγότερο. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε έξι φετινές εξόδους. Δεν αναφέρθηκαν πιθανά αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Τρέλεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 46ο λεπτό, για να δεχθεί και δεύτερο στο 59′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Χέλσινγκμποργκ Στατιστικά

*No Goal τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*No Goal τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Η Β’ Σουηδίας παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ