Κουπόνι Παρασκευής 30/07: Τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων την Παρασκευή, με το κουπόνι ΟΠΑΠ να περιλαμβάνει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα από αυτά!

Γεμάτο απουσιολόγιο για Ντάρμσταντ

Αντιμετωπίζοντας πολλά και σοβαρά προβλήματα λόγω κορωνοϊού, η Ντάρμσταντ ταξιδεύει στην έδρα της Καρλσρούης για την 2η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Την ίδια ώρα η Πάντερμπορν υποδέχεται τη Νυρεμβέργη σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πρώτη νίκη αμφότερες

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Γκενκ η οποία έσωσε την ισοπαλία στο φινάλε του αγώνα με τη Σταντάρ στη Λιέγη, υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Οστάνδη, η οποία όμως υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Σαρλερουά. Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη νίκη.

Φαβορί η Γκαζ Μετάν

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Liga I της Ρουμανίας. Η Γκαζ Μετάν Μέντιας η οποία έχει δείξει καλά στοιχεία στα εντός έδρας παιχνίδια, υποδέχεται την Άρτζες που δεν έχει καν σκοράρει σε δύο ματς. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ραπίντ Βουκουρεστίου φιλοξενεί τη Φαρούλ Κοστάντσα.

Ντέρμπι κορυφής στο Δουβλίνο

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League στην Ιρλανδία. Η Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενεί τη Σεντ Πάτρικς με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, αν και οι γηπεδούχοι σήμερα, μετρούν ένα παιχνίδι λιγότερο. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ντροχέντα Γιουνάιτεντ υποδέχεται την ανεβασμένη Γουότερφορντ.

Δες τις αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια της ημέρας

Δυνατό τεστ για Νιου Γιορκ Σίτι

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα Αμερικής, με τους Γκάλαξι να αναζητούν αντίδραση κόντρα στο Πόρτλαντ μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει η Νιου Γιορκ Σίτι, κόντρα στην ισχυρή Κολόμπους, ενώ το Ορλάντο υποδέχεται την Ατλάντα.

Αναζητούν την πρώτη τους νίκη

Με δυο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Πολωνίας, η Ζαγκλέμπιε θέλει να αφήσει στην άκρη τη βαριά ήττα της πρεμιέρας και υποδέχεται την Γκόρνικ Λέτζνα, ενώ την πρώτη τους νίκη αναζητούν και οι Γκόρνικ Ζάμπρζε και Λεχ Πόζναν.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το 2×2 η Ρούμπιν Καζάν

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Στις 19:00, η Κρίλια Σοβέτοφ υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς. Την ίδια ώρα, η Ρούμπιν Καζάν δοκιμάζεται στην έδρα της Άρσεναλ Τούλα, όπου με σύμμαχο την παράδοση θα προσπαθήσει για το 2×2.

Τον πρώτο λόγο η Λάχτι

Η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας ανοίγει απόψε αυλαία με δύο αναμετρήσεις. Στις 18:30, η Ίλβες υποδέχεται την Ούλου, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται για επιστροφή στις νίκες. Την ίδια ώρα, η αήττητη στα τελευταία ματς Λάχτι φιλοξενεί την Κότκα, η οποία έχει ξεχάσει τι πάει να πει τρίποντο.

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο κουπόνι της ημέρας (κλικ εδώ)