Κουπόνι Τετάρτης 21/07: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Τα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ κυριαρχούν και την Τετάρτη στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νέφτσι Μπακού στη σημαντικότερη αναμέτρηση της ημέρας, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας Αϊντχόφεν – Γαλατασαράι. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα ματς της ημέρας.

Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού

Δε χωρά σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός οφείλει να προκριθεί με άνεση. Ακόμη κι αν παραταχθεί με την περσινή ομάδα, είναι πολλά επίπεδα πάνω απ’ τους Αζέρους, οι οποίοι προβλημάτισαν έντονα κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μούρα – Λουντογκόρετς

Η Μούρα έκανε πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στη Σκεντίγια, ωστόσο το εμπόδιο της Λουντογκόρετς είναι πιο μεγάλο. Οι Βούλγαροι διαθέτουν ποιότητα και πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη, είναι φαβορί για την πρόκριση.

Καϊράτ – Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι φαβορί, ωστόσο η Καϊράτ δεν είναι αμελητέα και έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό είναι ο αγωνιστικός ρυθμός και το δεύτερο είναι η έδρα. Οι Σέρβοι δεν είναι έτοιμοι, παίζουν μόλις το δεύτερο επίσημο ματς.

Αϊντχόφεν – Γαλατασαράι

Πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Αϊντχόφεν θα έχει στο πλευρό της 23.500 φιλάθλους της και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης κόντρα στους Τούρκους.

Λέγκια Βαρσοβίας – Φλόρα Ταλίν

Στην άκρη τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ Πολωνίας θέλει να αφήσει η Λέγκια Βαρσοβίας, που θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Φλόρα Ταλίν.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Γιουνγκ Μπόις

Μετά τη Σάμροκ Ρόβερς η Σλόβαν καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ποιοτικότερης αντιπάλου, όπως η Γιουνγκ Μπόις, με τους Ελβετούς να δίνουν σήμερα το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στη φετινή σεζόν.

Μάλμε – Ελσίνκι

Πρώτο παιχνίδι για το 2ο προκριματικο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μάλμε και την Ελσίνκι. Κοινώς, κοντράρονται η πρωτοπόρος της Allsvenskan στη Σουηδία και η πρωτοπόρος της Veikkausliiga στη Φινλανδία. Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τσουκαρίτσκι – Σουμκαγίτ

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα, κοντράρονται απόψε στο Βελιγράδι της Σερβίας, η Τσουκαρίτσκι με τη Σουμκαγίτ από το Αζερμπαϊτζάν. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, αφού έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτή είναι και η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

Εξ αναβολής αναμετρήσεις

Τέσσερα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 1ης, εξ αναβολής αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Στρέμσγκουντσετ υποδέχεται την Οντ που θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, ενώ η Σάντεφιορντ με κακή παράδοση, φιλοξενεί τη Χάουγκεσουντ. Επίσης, η Στάμπεκ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λίλεστρεμ και η Σάρπσμποργκ τη Μιεντάλεν.

Ντέρμπι και ματσάρα στην κορυφή

Οκτώ παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της OBOS-ligaen στη Νορβηγία. Η πρωτοπόρος ΧαμΚαμ υποδέχεται την Όλεσουντ που θέλει να διεκδικήσει την άνοδο, ενώ η Μπρίνε αντιμετωπίζει τη Σάντνες στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Επίσης, η Στρέμεν παίζει με τη Φρέντρικσταντ, η Ράνχαϊμ υποδέχεται τη Γερβ, η Ράουφος τη Σόγκνταλ.

Επιστρέφει στις νίκες η Ναούτικο

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie B Βραζιλίας, η Βάσκο θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο κόντρα στη Μασέιο, ενώ η Βίλα Νόβα αναζητά αντίδραση κόντρα στην Μπρούσκε.  Την Μπραζίλ ντε Πελότας υποδέχεται η πρωτοπόρος Ναούτικο, που ψάχνει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)