Τα δίνει όλα για την κούπα η Γκενκ!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Μετά από συνεχόμενες επιτυχίες αυτήν την εβδομάδα, ήρθε και ο… «κουβάς» στη λατινική Αμερική, και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Έτσι είναι όμως το στοίχημα, δεν θα έχουμε μόνο ταμεία. Χθες κάναμε ένα μικρό break, και σήμερα ξανά στη μάχη! Έχω βρει ένα δυνατό ματσάκι από το κουπόνι του Σαββάτου, που κρίνει τίτλο και βγάζει και ωραία στοιχηματική επιλογή. Το βρίσκετε και στο app της Bwin με πάρα πολλά στοιχήματα.

Το Σούπερ Καπ Βελγίου είναι εδώ! Ποιος θα πάρει το τρόπαιο;
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το Κλαμπ Μπριζ – Γκενκ, για το Σούπερ Καπ Βελγίου. Είναι μονό ματς, και αν λήξει ισόπαλο έχει παράταση και πέναλτι. Οι μπουκ έχουν μεγάλο φαβορί την Μπριζ, αλλά δεν θα συμφωνήσω μαζί τους.

Μπριζ – Γκενκ Προγνωστικά

Στις 21:45 λοιπόν, ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του Σούπερ Καπ Βελγίου. Γίνεται στην έδρα της Μπριζ, η οποία ουσιαστικά υποδέχεται την Γκενκ, με περιορισμένο αριθμό οπαδών στις κερκίδες.

– Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Μπριζ ήταν και πέρσι η καλύτερη ομάδα του Βελγίου. Κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, αν και στο τέλος έριξε απόδοση και είδε τη διαφορά από τη δεύτερη Γκενκ να μειώνεται σημαντικά. Παρόλα αυτά, το σήκωσε η Μπριζ και ξεκινάει και τη φετινή σεζόν ως το φαβορί για το πρωτάθλημα. Στις μεταγραφές δεν έχει κάνει κάτι εντυπωσιακό μέχρι τώρα. Έχασε κάποιους παίκτες, πήρε κάποιους άλλους, αλλά τίποτα το σπουδαίο. Στο φιλικό με την Ουτρέχτη ηττήθηκε και προβλημάτισε με την απόδοσή της. Ειδικά αμυντικά, ήταν πολύ κακή η Μπριζ. Έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες απόψε που κάνουν το έργο της ακόμα πιο δύσκολο, από ό,τι φαίνεται και με βάση το σετ των αποδόσεων.

Παίξε νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+,UKGC,ΚΕΘΕΑ 1114,Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

– Η Γκενκ άλλωστε, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Έκανε δυνατό finish στο προηγούμενο πρωτάθλημα, άσχετα αν δεν κατάφερε να το κατακτήσει. Τουλάχιστον, πήρε έναν τίτλο, το κύπελλο Βελγίου. Έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την περασμένη σεζόν, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Ξόδεψε κάποια χρήματα για μεταγραφές μέχρι στιγμής, και θέλει να ενισχυθεί κι άλλο. Έχει και αυτή απουσίες για τον σημερινό τελικό, αλλά όχι τόσο κομβικές όσο της Μπριζ. Έχει αποδείξει η Γκενκ ότι δεν φοβάται και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ακόμα και τη μεγάλη ζημιά στην αντίπαλό της!

Το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ πιο αμφίρροπο συγκριτικά με τις αποδόσεις. Η Μπριζ θα παίξει με σημαντικές απουσίες, δεν έχει ενισχυθεί ακόμα μεταγραφικά και ήδη από το τέλος της περσινής σεζόν ήταν σε πτώση. Η Γκενκ έρχεται με… φόρα, είναι πολύ επικίνδυνη σαν αουτσάιντερ και ακόμα κι αν χάσει, δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα. Ποντάρω στην Γκενκ +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.70!

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Μπριζ – Γκενκ / Γκενκ +1 (ασιατικό) @ 1.70

Το Σούπερ Καπ Βελγίου είναι εδώ! Ποιος θα πάρει το τρόπαιο;
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ