Πέφτει ο άσος της “Γκόντσετ”!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σούπερ το Κυριακάτικο κουπονι οπαπ με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια. Βρισκόμαστε αισίως στην 3η ημέρα του Euro 2020, με τρία παιχνίδια στο πρόγραμμα, ενώ το βράδυ κάνει πρεμιέρα και το Copa America στη Βραζιλία. Παράλληλα, υπάρχει ενδιαφέρουσα δράση και σε εγχώρια πρωταθλήματα, όπως η Νορβηγία και η Βραζιλία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι, αρκετά ενδιαφέρουσες και οι πτώσεις αποδόσεων που παρατηρούμε στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Η μεγαλύτερη (με διαφορά) πτώση εντοπίζεται στο Κόπα Αμέρικα και τον αγώνα ΚολομβίαΕκουαδόρ! Το διπλό άνοιξε στο 7.50 εδώ και μήνες, πριν μερικές εβδομάδες ήταν στο 9.00 και τις τελευταίες μέρες έχει σταθερή πτώση, με αποτέλεσμα σήμερα να προσφέρεται στο 4.33!

Στις πιο άμεσες αλλαγές, ξεχωρίζει ο άσος της Στρομσγκόντσετ απέναντι στη Ρόζενμποργκ. Η νίκη των γηπεδούχων άνοιξε στο 4.33, αλλά πλέον προσφέρεται στο 3.50, την ώρα που το διπλό από το 1.75 πήγε στο 1.91.

Περνάμε στο Euro, όπου εντοπίζουμε αξιοσημείωτη πτώση στο “Χ” του αγώνα ΑυστρίαΒόρεια Μακεδονία. Η ισοπαλία άνοιξε στο 4.00, αλλά πλέον τιμάται στο 3.40, με άσο και διπλό να ανεβαίνουν αμφότερα.

Τέλος, πτώση παρατηρούμε στο μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα ΦλαμένγκοΑμέρικα Μινέιρο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο 10.00, αλλά πλέον το διπλό τους προσφέρεται στο 8.50.

Τζίροι στοιχήματος

Το Euro αποτελεί μία μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή και όπως ήταν αναμενόμενοι οι τζίροι ξεφεύγουν στα σημερινά παιχνίδια, ειδικά σε αυτό των Άγγλων.

Στον αγώνα ΑγγλίαΚροατία λοιπόν έχουν παιχτεί ήδη (11:00) πάνω από 1,8 εκατομμύρια ευρώ, με το 63% αυτών να πηγαίνει στον άσο των “τριών λιονταριών”!

Το δεύτερο πιο εμπορικό παιχνίδι της Κυριακής είναι το ΟλλανδίαΟυκρανία με ήδη πάνω από 450,000 ευρώ τζίρο, από τον οποίο το 62% έχει πονταριστεί στο χαμηλό άσο των “οράνιε”

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται το εναρκτήριο παιχνίδι του Copa America, ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα. Εδώ, από τις 360,000+ ευρώ τζίρο, το 90% έχει παιχτεί στον άσο της “σελεσάο”.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα