Διεθνές φιλικό στο Κόμπε της Ιαπωνίας.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*N/G ήρθαν οι τρεις πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων, όλες σε φιλικό επίπεδο.

ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κάνει… πλάκα στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ιαπωνία, η οποία μετά τις δύο εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε Μογγολία (0-14) και Μιανμάρ (10-0), επικράτησε εύκολα με 4-1 του Τατζικιστάν. Μετράει το απόλυτο των νικών (7Χ7), έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου της, ωστόσο δεν δείχνει διάθεση να χαλαρώσει και στοχεύει ολοκληρώσει μόνο με νίκες τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση.

Δίνει φιλικό με τη Σερβία στο Κόμπε, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσει το Κιργιστάν εντός έδρας για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών. Θα προχωρήσει αναμενόμενα σε αλλαγές ο κόουτς Μοριγιάσου. Πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή της, έμειναν εκτός αρκετοί βασικοί, πιο σημαντικοί οι αμυντικοί Σακάι, Γιοσίντα, Τομιγιάσου και οι χαφ Β. Έντο και Ντόαν.

Εθνική Ιαπωνίας ρόστερ

Tερματοφύλακες: Καβασίμα (Στρασβούργο), Σμιντ (Σιντ Τρούιντεν), Νακαμούρα (Πορτιμονένσε), Γκόντα (Σιμίζου) – Αμυντικοί: Ναγκατόμο (Μαρσέιγ), Ουέντα (Νιμ), Μουρόγια (Αννόβερο), Σόχι (Γκάμπα Οσάκα), Τανιγκούτσι (Καβασάκι), Ογκάβα (Τόκιο), Σασάκι (Χιροσίμα), Νακατάνι (Ναγκόγια), Γιαμάνε (Καβασάκ) – Μέσοι: Μιναμίνο (Σαουθάμπτον), Καμάντα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Χαραγκούτσι (Ουνιόν Βερολίνου), Ίτο (Γκενκ), Χασιμότο (Ροστόφ), Μορίτα (Σάντα Κλάρα), Φουρουχάσι (Βίσελ Κόμπε), Σακαμότο (Τσερέζο Οσάκα), Καβάμπε (Χιροσίμα) – Επιθετικοί: Οσάκο (Βέρντερ Βρέμης), Ασάνο (-), Οναΐβου (Γιοκοχάμα Μαρίνος).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 κόντρα στο Τατζικιστάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προηγήθηκε με τον Φουρουχάσι στο 6’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 9’, απέκτησε ξανά το προβάδισμα με τον Μιναμίνο στο 40’, αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ με τον Χασιμότο (51’) και Καβάμπε (71’).

ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 7/8 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΕΡΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρατάχθηκε ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές η Σερβία στο φιλικό με την Τζαμάικα, παραχωρώντας “λευκή” ισοπαλία με την ομάδα της Βόρειας Αμερικής επί ιαπωνικού εδάφους. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, περισσότερο κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε δίκαια το 0-1. Αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, έφερε το ματς στην ισορροπία, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τώρα, η ομάδα του Στοΐκοβιτς έχει ξεκινήσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου με την Πορτογαλία. Στην πρεμιέρα επικράτησε 3-1 της Ιρλανδίας (εντός έδρας), την 2η αγωνιστική παραχώρησε 2-2 με την Πορτογαλία (εντός έδρας) και την 3η αγωνιστική κέρδισε 2-1 το Αζερμπαϊτζάν (εκτός έδρας). Η αποστολή της ταξίδεψε στην Ιαπωνία με 19 μέλη, λείπουν πολλά βασικά στελέχη, μεταξύ αυτών οι αμυντικοί Μιλένκοβιτς, Μλαντένοβιτς, οι χαφ Τζούριτσιτς, Τάντιτς, Κόστιτς και Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς και οι επιθετικοί Γιόβιτς, Μίτροβιτς.

Εθνική Σερβίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ίλιτς (Κορτράικ), Νίκολιτς (Βασιλεία) – Αμυντικοί: Μίτροβιτς (Στρασμπούργκ), Σπάχιτς (Φέγενορντ), Πάβλοβιτς (Σερκλ Μπριζ), Πέτκοβιτς (Μπάτσκα Τόπολα), Τσέστιτς (Κολωνία), Τέρζιτς (Έμπολι) – Μέσοι: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Γκρούγιτς (Πόρτο), Γκάβριτς (Ερυθρός Αστέρας), Ίλιτς (Ελλάς Βερόνα), Βούλιτς (Κροτόνε) – Επιθετικοί: Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μάκαριτς (Ράντνικ Σουρντούλιτσα), Γιόβελιτς (ΒΑΚ Πέλετς).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τζαμάικα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29’, ισοφάρισε με τον Πάβλοβιτς στο 61’.

ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία ματς.

Ιαπωνία – Σερβία στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ