Κουπόνι Δευτέρας (07/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Μπαίνουμε σε εβδομάδα Euro και αναμενόμενα το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (07/06) κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς, κυρίως με φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας για τη μεγάλη διοργάνωση. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γερμανία – Λετονία

Πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του Euro κάνει σήμερα η Γερμανία, που θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Λετονία. Ξανά διαθέσιμοι οι Κρόος, Γκιντογκάν, Χάβερτς και Βέρνερ, δεν αποκλείεται να είναι βασικοί.

Νησιά Φερόε – Λίχτενσταϊν

Τα Νησιά Φερόε έδειξαν βελτιωμένη εικόνα σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι και δεν άξιζαν την ήττα από την Ισλανδία. Θα ψάξουν μια νίκη για να πάρουν ψυχολογία και με το Λίχτενσταϊν μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ανδόρα – Γιβραλτάρ

Αμφότερες θεωρούνται δύο απ’ τις πιο αδύναμες ομάδες της φάσης των προκριματικών. Καμία απ’ τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και αγνοούν πολύ καιρό τη χαρά της νίκης.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Γιόνσεπινγκ υποδέχεται στις 20:00 την Ακρόπολις. Από δυο σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, δείχνοντας πολύ πιο πειστική εικόνα από αυτή της αντιπάλου της, η οποία περίμενε οκτώ αγωνιστικές για να πανηγυρίσει τρίποντο και παραμένει ουραγός.

Ντέρμπι κορυφής στο Ρέικιαβικ

Για την έβδομη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας, η Βαλούρ υποδέχεται τη Βίκινγκουρ (23:00). Οι δύο πλευρές συνεχίζουν αήττητες την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Βίκινγκουρ ωστόσο να έχει μια ισοπαλία περισσότερη και να είναι στο -2 από την αντίπαλό της, ενόψει και του αποψινού ντέρμπι κορυφής στη βαθμολογία.

“Κλειστό” ματς στη Χιλή

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νουμπλένσε και Αουντάξ Ιταλιάνο συνεχίζεται απόψε (03:30), η δράση για τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Χιλής. Με βασικά της όπλα την έδρα της, όπου αποδίδει καλύτερα τελευταία, αλλά και την προϊστορία, θα παραταχθεί απόψε η Νουμπλένσε, την ώρα που η Αουντάξ Ιταλιάνο παραμένει αήττητη στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και γνωρίζει πως με νίκη θα πατήσει κορυφή.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-07-06