*Διεθνές φιλικό.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Η Ιταλία παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (2-2-0).

Δείτε όλα τα σημερινά Προγνωστικά Στοιχήματος

ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές είχε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη φιλική αναμέτρηση της Ιταλίας με το Σαν Μαρίνο στις 28 Μαΐου. Οι τέσσερις φορές πρωταθλητές κόσμου δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία, πανηγυρίζοντας μία πέρα για πέρα εμφατική νίκη με 7-0 στη Σαρδηνία. “Είδα αυτά που ήθελα από τους ποδοσφαιριστές μου, ήμασταν επιθετικοί και γρήγοροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 56χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός στο Twitter.

Ήταν η έβδομη σερί νίκη για την Ιταλία (κράτησε το μηδέν σε όλες), την ώρα που παραμένει αήττητη σε 26 αναμετρήσεις (21-5-0). Την οριστική αποστολή του για το Euro 2020 ανακοίνωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι: Από αυτή κόπηκε ο Κιν που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, όπως και οι Κράνιο, Μπιράγκι, Λατσάρι, Καστροβίλι και Γκρίφο. Άτυχος στάθηκε ο Σένσι που τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ, τη θέση του πήρε ο Πεσίνα. Έκπληξη προκάλεσε η συμμετοχή του 21χρονου επιθετικού, Τζιακόμο Ρασπαντόρι, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του για την Σασουόλο.

Εθνική Ιταλίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σίριγκου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Μερέτ (Νάπολι) – Αμυντικοί: Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Σπινατσόλα (Ρόμα), Παλμιέρι (Τσέλσι), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπαστόνι (Ίντερ), Φλορέντζι (ΠΣΖ), Τολόι (Αταλάντα) – Μέσοι: Λοκατέλι (Σασουόλο), Βεράτι (ΠΣΖ), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Πεσίνα (Αταλάντα), Κριστάντε (Ρόμα), Μπαρέλα (Ίντερ) – Επιθετικοί: Μπελότι (Τορίνο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπεράρντι (Σασουόλο), Κιέζα (Γιουβέντους), Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (7-0) του Σαν Μαρίνο. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπερναντέσκι (31′), Φεράρι (34′), Πολιτάνο (49′, 77′), Μπελότι (67′) και Πεσίνα (74′, 86′).

ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΤΣΕΧΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Ιταλία και Αλβανία θα δώσει η Τσεχία ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2020. Στην εναρκτήρια μάχη αυτού θα διασταυρώσει ξίφη με την Σκωτία στις 14 Ιουνίου στο “Hampden Park” της Γλασκώβης. Προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 1ο όμιλο συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από το Κόσοβο και έξι λιγότερους από την Αγγλία. Δίνει το παρών στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το 1996, πριν από πέντε χρόνια στα γήπεδα της Γαλλίας γνώρισε τον αποκλεισμό από τους ομίλους.

Στην τεχνική ηγεσία της Τσεχίας βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι με απολογισμό 14-1-9 (37-28) σε 24 αναμετρήσεις. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που επέλεξε στην αποστολή του αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, ξεχωρίζουν οι Παβλένκα, Καντεράμπεκ, Ντάριντα και Σικ από την Μπουντεσλίγκα, όπως οι Γιάνκτο και Μπαράκ από Σαμπντόρια και Ελλάς Βερόνα, αντίστοιχα.

Εθνική Τσεχίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Σεβίλλη), Μαντού (Όλομουτς), Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης) – Αμυντικοί: Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Ματέγιου (Μπρέσια), Μπορίλ (Σλάβια Πράγας), Χόλετς (Σλάβια Πράγας), Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν) – Μέσοι: Μπαράκ (Ελλάς Βερόνα), Ντάριντα (Χέρτα), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Σέβτσιτς (Σλάβια Πράγας), Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Κραλ (Σπάρτακ Μόσχας), Πέτσεκ (Λίμπερετς), Σάντιλεκ (Σλόβαν Λίμπερετς) – Επιθετικοί: Σικ (Λεβερκούζεν), Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Βίντρα (Μπέρνλι), Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Ουαλία. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Τζέιμς στο 81′. Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

ΤΣΕΧΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ιταλία – Τσεχία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ