Bet365: Σουηδία – Αρμενία με πλήθος αγορών (05/06)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 21:45, η Σουηδία φιλοξενεί την Αρμενία για φιλική αναμέτρηση και η bet365.gr είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Σουηδία- Αρμενία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν το ξεκίνημα του Euro στο οποίο συμμετέχει, η Σουηδία δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα. Έχει νικήσει και στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, μάλιστα. Μάλιστα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της και πετυχαίνοντας εφτά τέρματα στο σύνολο σε αυτό το διάστημα. Νίκησε τη Γεωργία εντός έδρας με 1-0 και το Κόσοβο εκτός με 0-3 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Έπειτα, ακολούθησαν τα νικηφόρα φιλικά, αμφότερα στο γήπεδό της, με την Εσθονία και σκορ 1-0 και τη Φινλανδία με 2-0.

Ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων διατηρεί η Αρμενία. Ο απολογισμός σε αυτά τα παιχνίδια είναι έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Κέρδισε και τα τρία ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έδωσε. Οι αντίπαλοί της ήταν το Λιχτενστάιν (0-1, εκτός), η Ισλανδία (2-0, εντός) και η Ρουμανία (3-2, εντός). Τελευταία, έδωσε φιλικό στην Κροατία, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με αποτέλεσμα 1-1. Έχανε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72′ με τον Ανγκούλο.

Όπως δείχνουν οι αποδόσεις της Bet365, η Σουηδία είναι το απόλυτο φαβορί στο ματς. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 1.22, το “Χ” στο 6.00 και το διπλό στο 9.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις