Κουπόνι Δευτέρας (31/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Πιο χαμηλό είναι το τέμπο στο κουπονι οπαπ της Δευτέρας (31/05), μετά από ένα πιο γεμάτο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ξεχωρίζουν τόσο ο τελικός των πλέι οφ ανόδου από τη Λιγκ 2 στην Αγγλία, όσο και οι ημιτελικοί στο Κόπα ντε λα Λίγκα της Αργεντινής. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόρκαμ – Νιούπορτ

Ο τελικός των πλέι οφ που θα κρίνει την τέταρτη ομάδα που θα ανέβει στην αγγλική Λιγκ 1 διεξάγεται στο “Γουέμπλεϊ”. Η Μόρκαμ κοντράρεται με απουσίες απέναντι στην πλήρη Νιούπορτ.

Με απουσίες η Ράσινγκ

Δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κόπα ντε λα Λίγκα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Η ελλιπής Ράσινγκ υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς και η Ιντεπεντιέντε την Κολόν Σάντα Φε. Αμφότερα τα παιχνίδια διεξάγονται στο Σαν Χουάν.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

“Μάχη” για την πρώτη νίκη

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η KFUM Όσλο υποδέχεται την Ούλενσακερ. Αμφότερες δεν έχουν ακόμα νικήσει στη σεζόν και θα παλέψουν για το πρώτο “τρίποντο”. Το παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο της Βολερένγκα, το “Intility Arena”, στο Όσλο, όπου εδρεύει ούτως ή άλλως η KFUM.

“Πατάει” καλύτερα η Βαστέρας

Η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας συνεχίζεται απόψε, με τη Βαστέρας να υποδέχεται τη Μπράγκε (19:30). Οι γηπεδούχοι έρχονται από αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, οπότε και δείχνουν σε καλύτερα κατάσταση από την αντίπαλό τους, που παρά τη νίκη που πήρε, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 31 05 2021