Interwetten: Λειψία – Ντόρτμουντ με κορυφαίες αγορές (13/05)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 21:45, Λειψία και Ντόρτμουντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον τελικό κυπέλλου Γερμανίας και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Λειψία – Ντόρτμουντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη Βέρντερ Βρέμης απέκλεισε η Λειψία στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας για να βρεθεί στον τελικό. Έπαιξε εκτός έδρας και το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια έληξε στο 0-0, παρόλο που είχε συντριπτικά τις περισσότερες ευκαιρίες. Πέτυχε δύο γκολ στην παράταση με τους Χουάνγκ (93’) και Φόρσμπεργκ (120’) και πήρε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα, αντιμετώπισε την αποψινή της αντίπαλο εκτός έδρας και ηττήθηκε με 3-2. Παραμένει δεύτερη, έχοντας πει αντίο και μαθηματικά στον τίτλο, που πήγε στην Μπάγερν Μονάχου.

Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, η Ντόρτμουντ υποδέχτηκε τη Χόλσταϊν Κίελ. Την κέρδισε πολύ άνετα λόγω διαφοράς ποιότητας με το εμφατικό 5-0. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ρέινα (16’, 23’) και από ένα οι Ρόις (26’), Αζάρ (32’) και Μπέλινγκχαμ (41’). Στο πρωτάθλημα πιο πρόσφατα κέρδισε τη Λειψία που αντιμετωπίζει απόψε με 3-2 σε μοιρασμένο κατά τα άλλα παιχνίδι. Είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, στο -6 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Με βάση με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Ντόρτμουντ έχει οριακά τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Συγκεκριμένα, το να είναι κυπελλούχος εντοπίζεται στο 1.85 και από την άλλα η απόδοση είναι στο 1.90 για τη Λειψία. Επιπλέον, ο άσος είναι στο 2.80, το “Χ” στο 3.45 και το διπλό στο 2.45.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις