Πρέμιερ Λιγκ: Ποντάρισμα στα «διπλά»

Ανανεώθηκε:
αγγλια-μουντιαλ-πριμ

Καλημέρα και καλό μήνα φουνταριστοί!

Παραλίγο να κάνουμε το απόλυτο θες στα προγνωστικά, αλλά μας το χάλασε η Ατλέτικο. Πάντως, δεν είχαμε απώλειες, αφού το ασιατικό -1 των «Ροχιμπλάνκος»… λειτούργησε με τη νίκη τους επί της Σοσιεδάδ (2-1). Η Ουέσκα νωρίτερα, μας έστειλε ταμείο με τον «άσο» και την εξαιρετική εμφάνισή της επί της Μπιλμπάο. Το κουπόνι συνεχίζει να είναι πλούσιο και έχει ματσάρες και σήμερα. Τις βρίσκετε φυσικά στη Stoiximan με πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την Πρέμιερ Λιγκ ασχολούμαι εξ ολοκλήρου την Πέμπτη. Έχει δύο παιχνίδια το αγγλικό πρωτάθλημα, πολύ σημαντικά για δύο ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά. Το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο και σε αυτό θα στηριχθώ για τις στοιχηματικές επιλογές μου.

Άστον Βίλα – Έβερτον Προγνωστικά

Το ξέρατε ότι αυτές οι δύο, έχουν αναμετρηθεί τις περισσότερες φορές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου; Κι όμως. Απόψε παίζουν για 206η φορά! Αλλά η μία είναι αδιάφορη και η άλλη παίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο! Για την… ιστορία, σας θυμίζω και τον φοβερό τριπλό τελικό του 1977, στο Λιγκ Καπ. Τότε η Βίλα νίκησε με 3-2 τελικά, στο τρίτο παιχνίδι!

– Η Άστον Βίλα την Πρωτομαγιά πήγε στο Γκούντισον Παρκ και νίκησε τα «ζαχαρωτά» με 2-1, κόβοντας του τη φόρα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ομως δεν μπόρεσαν να ντουμπλάρουν την επιτυχία τους το περασμένο σ/κ που υποδέχτηκαν την Μαν. Γιουνάϊτεντ, χάνοντας με 3-1, παρότι προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο. Οι «χωριάτες» έχουν χάσει το τρένο της Ευρώπης και πλέον στόχος τους είναι να συνεχίσουν την ομολογουμένως πολύ καλή χρονιά τους και να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα. Πέρυσι θυμίζω πάλευαν για να σωθούν… Πάντως με ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους, δεν έχουν καλά αποτελέσματα τελευταία και μετράνε 5 ήττες με εξαίρεση τη νίκη επί της Έβερτον.

– Η Έβερτον πάει για την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη της, κάτι που θα την φέρει αγκαλιά με το ευρωπαϊκό όνειρο, αφού θα πιάσει την Γουέστ Χαμ στην 5η θέση. Έχοντας μάλιστα δύο παιχνίδια στην έδρα της σε μια εβδομάδα με την ουραγό Σέφιλντ και την αδιάφορη Γουλβς, αλλά και την Μαν. Σίτι τελευταία αγωνιστική, η οποία σίγουρα θα έχει το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους βασικούς στον πάγκο, θα έλεγα ότι θα έχει και τον πρώτο λόγο να πάει αυτή τελικά στους ομίλους του Γιουρόπα. Ο Αντσελότι κατάφερε πάντως να φέρει την Έβερτον σε πολύ καλύτερη θέση από την περσινή 12η! Ο Ιταλός πάντως, έχει μόνο 1 νίκη σε 6 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα.

Το ιδιαίτερο με την Έβερτον εφέτος, είναι ότι έχει καλύτερα στατιστικά εκτός έδρας, αφού στα 17 ταξίδια της ως τώρα, έχει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Σε αυτό θα στηριχτώ και στο ότι η Έβερτον καίγεται περισσότερο για να της δώσω τον τίτλο του φαβορί για τη νίκη. Ποντάρω στο 2 DNB σε απόδοση 1.80!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Με… καθυστέρηση θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ. Οι αντιδράσεις των οπαδών της Γιουνάιτεντ το ανέβαλαν για σήμερα. Η Λίβερπουλ όμως, είναι αυτή που πραγματικά δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη.

– Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επομένης σεζόν, αφού είναι οριστικά στην τετράδα. Μάλλον θα είναι και δεύτερη, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έρχονται από την ήττα με 1-2 από τη Λέστερ. Παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, και το πρόβλημά τους ήταν κυρίως στα μετόπισθεν. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έπαιξαν άσχημα, αλλά φάνηκε η έλλειψη ρυθμού στις ρεζέρβες του Σόλσκιερ. Με τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ να πλησιάζει, πιστεύω ότι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να προστατεύει ποδοσφαιριστές. Δεν νομίζω τα μεγάλα αστέρια των γηπεδούχων να πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ούτε απόψε. Και φάνηκε ότι στην άμυνα… υπάρχει θέμα με τους αναπληρωματικούς. Ήταν και το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε μια ομάδα που είχε πανίσχυρο κίνητρο, αφού έκανε βήμα τετράδας με το «διπλό».

– Η Λίβερπουλ τώρα, είδε την Τσέλσι χθες να χάνει από την Άρσεναλ και σήμερα οφείλει να πάρει το τρίποντο. Οι ελπίδες των Reds για τετράδα δεν είναι πάρα πολλές, αλλά πρέπει να τις διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Επιπλέον, δεν έχουν κλειδώσει ούτε τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και στη… χειρότερη θέλουν να εξασφαλίσουν αυτό. Έχουν υποχρέωση λοιπόν, να κερδίσουν τη μεγάλη τους αντίπαλο στο «Ολντ Τράφορντ». Την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν με 2-0 τη Σαουθάμπτον χωρίς να… γκαζώσουν. Δεν έχει επιπλέον προβλήματα ο Κλοπ, εκτός από τα… γνωστά. Η Λίβερπουλ τα πάει καλά στις τελευταίες της εξόδους στην Πρέμιερ, με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 7 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Έχει βατό πρόγραμμα μετά το σημερινό ντέρμπι και θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο στη μάχη για την τετράδα.

Η ήττα της Τσέλσι έδωσε… πνοή στη Λίβερπουλ που έχει ισχυρό κίνητρο απόψε. Δεν τη βολεύει ούτε η ισοπαλία αν θέλει να κυνηγήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι οι παίκτες του Κλοπ θα δείξουν μεγαλύτερη διάθεση και έχουν καλές πιθανότητες για ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ». Η Γιουνάιτεντ σκέφτεται τον τελικό του Γιουρόπα, δεν αποκλείεται ξανά rotation από τον Σόλσκιερ. Πάμε και εδώ με το 2 DNB σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Άστον Βίλα – Έβερτον / 2 DNB @ 1.80

22:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ / 2 DNB @ 1.75

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ