Σε μεγάλη πτώση διπλά σε Λιμπερταδόρες και Ιταλία!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε επιλογές είναι το κουπονι οπαπ της Τρίτης (04/05) μετά το Πάσχα. Κλέβει την παράσταση το Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, ενώ δράση με ενδιαφέρον εντοπίζεται και σε άλλες διοργανώσεις της Ευρώπης και της Λ. Αμερικής. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Αξιοσημείωτες είναι οι μεταβολές σε αποδόσεις που προκύπτουν σήμερα. Και οι πιο τρανταχτές σημειώνονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες και στο Ντεφένσα ι Χουστίσια – Παλμέιρας σημείο έχει μεγάλη πτώση. Είναι το διπλό, που έχει μεγάλες πιθανότητες να βγει. Από το 2.38 έχει κατέβει στο 1.57.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση με το Σάντος – Δε Στρόνγκεστ. Και πάλι είναι η νίκη των φιλοξενούμενων που υποχωρεί σε απόδοση, αν και αουτσάιντερ. Ξεκίνησε από το 15.00 και έχει πέσει πια στο 11.00.

Περνάμε στη Β’ Ιταλίας και το ΣΠΑΛ – Φροζινόνε στη συνέχεια. Το ενδεχόμενο να κερδίσει η φιλοξενούμενη έχει πάρει την κατηφόρα. Άνοιξε στο 4.20 και τώρα έχει φτάσει στο 3.00.

Και πάλι στη Β’ Ιταλίας έχουμε πτώση σε απόδοση, συγκεκριμένα στο Ρετζίνα – Άσκολι. Άλλο ένα διπλό έχει σημειώσει κάθοδο σήμερα, καθώς η τιμή του, όπως και στο αμέσως προηγούμενο ματς που αναφέραμε, έχει πάει από το 4.20 στο 3.50.

Άλλο ένα παιχνίδι από το ίδιο πρωτάθλημα ξεχωρίζει στη σχετική λίστα. Είναι το Μόντζα – Λέτσε και η μείωση αφορά ξανά το διπλό. Εντοπιζόταν αρχικά στο 3.75 και έχει αγγίξει το 3.25.

Τζίροι στοιχήματος

Προχωράμε στον τομέα των τζίρων τώρα, που τα πάντα είναι αναμενόμενα. Πρωταγωνιστεί, όπως είναι λογικό, το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και πρωταθλήματα από τη “συνήθη ύποπτο” Αγγλία.

Η πρώτη θέση ανήκει στο Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν. Το ποσό που έχει συγκεντρώσει η σπουδαία ρεβάνς των ημιτελικών φτάνει στα 417.368€ και το 58,80% από αυτά έχει κατεύθυνση τη νίκη των “πολιτών”.

Ματς της αγγλικής Λιγκ 1 βλέπουμε αμέσως μετά στην κατάταξη, το Τσάρλτον – Λίνκολν Σίτι. Αρκετά χαμηλότερα κινείται ο τζίρος, στα 23.956€, και εξ αυτών το 45,96% έχει πονταριστεί στον άσο.

Στην τρίτη θέση συναντούμε και πάλι παιχνίδι από την Αγγλία, από την Τσάμπιονσιπ  αυτή τη φορά. Είναι το Λούτον – Ρόδεραμ, στο οποίο έχουν παιχτεί 22.361€. Το 38,88% έχει πέσει στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα