*3η αγωνιστική των ομίλων

*Η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΝΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βραζιλία)

Χωρίς βαθμό παραμένει μετά από δύο αγωνιστικές στον 3ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες η Σάντος. Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με άδεια χέρια από την Αργεντινή και την έδρα της Μπόκα Τζούνιορς (2-0). Παραμένει χωρίς νίκη σε πέντε αναμετρήσεις με απολογισμό 0-1-4, την Κυριακή του Πάσχα επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Μπραγκαντίνο (1-1).

Συγκεντρώνοντας δέκα βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση του 4ου ομίλου του Paulista A1, στο -4 από την Γκουαρανί και στο -7 από τη Μιρασόν. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παραμένει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Μαρσέλο Φερνάντες.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Μπραγκαντίνο. Ο Κλαουντίνιο άνοιξε το σκορ στο 27′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι στο 47′ με Λούκας Μπράγκα.

ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βολιβία)

Στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες βρίσκεται η Δε Στρόνγκεστ. Γνώρισε την ήττα σε δύο αγωνιστικές δεχόμενη πέντε γκολ, ενώ παράλληλα δεν πέτυχε κάποιο. Καθοριστικής σημασίας κρίνεται η αναμέτρηση με την Σάντος, στην προσπάθεια που θα κάνει για κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας τον διασυρμό με 4-0. Το Σάββατο θα υποδεχτεί την Ρόιαλ Παρί για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο οποίο καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 13 βαθμούς.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-0) από την Μπαρτσελόνα. Τα γκολ σημείωσαν οι Γκαρσές (46′), Πινέιδα (67′), Μαρτίνεθ (73′) και Βαλβέρδε (86′ αυτ.).

ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Σάντος – Δε Στρόνγκεστ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ