Κουπόνι Παρασκευής (30/04): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Μικρό, αλλά πολύ ενδιαφέρον το κουπονι οπαπ της Παρασκευής (30/04), με αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλάια των πρωταθλημάτων για το Σαββατοκύριακο και με σπουδαίο ημιτελικό στο DFB Pokal. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδραίωση στην 3η θέση θέλει η Λέστερ

Με τον αγώνα Σαουθάμπτον – Λέστερ ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, αναζητούν τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην τριάδα. Δεν έχει κίνητρο η Σαουθάμπτον.

Αναζητά αντίδραση η Λεβάντε

Με τον αγώνα Θέλτα – Λεβάντε ξεκινά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Α’ Ισπανίας. Αμφότερες οι ομάδες είναι άνετες αναφορικά με την παραμονή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι ήττες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και αναζητούν αντίδραση

Δίνει ραντεβού στον τελικό

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας έχει η Λειψία, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης που γνώρισε επτά ήττες σε οχτώ αναμετρήσεις.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ξεκινούν όπως τελείωσαν

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Jupiler League του Βελγίου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλητή, η Άντβερπ υποδέχεται την Κυπελλούχο Γκενκ, μερικές ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο για την τελευταία “στροφή” της κανονικής διάρκειας που έληξε 3-2.

Παλεύει για τη 2η θέση η Μπενφίκα

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 30η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, η Πόρτο αναζητά αντίδραση μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Φαμαλικάο, ενώ η Μπενφίκα αντιμετωπίζει εκτός την Τοντέλα. Την Μπελενένσες υποδέχεται η Πάκος Φερέιρα, ενώ η Γκιμαράες αντιμετωπίζει τη Μορεϊρένσε.

Μαρσέιγ – Στρασμπούργκ

Η Μαρσέιγ είναι σούπερ αποτελεσματική στην έδρα της από τότε που την ανέλαβε ο Σαμπάολι (4Χ4), έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και πηγαίνει ψηλά σε σκορ τα παιχνίδια της. Η Στρασμπούργκ ψάχνει ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλιστεί μαθηματικά και εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα.

Λούγο – Σαραγόσα

Η Λούγο απογοητεύει πλήρως με τις εμφανίσεις της, έπεσε στις επικίνδυνες θέσεις και δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι. Η Σαραγόσα, από την άλλη, έμεινε άσφαιρη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της, έχει αφήσει πάντως καλύτερη εικόνα και πηγαίνει στη Γαλικία με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην παραμονή.

Η άνοδος περνάει απ’ το Λεουβάρντεν

Με οκτώ παιχνίδια ανοίγει σήμερα Παρασκευή (30/04) η 36η αγωνιστική στη Β’ Ολλανδίας. Η Ντε Γκράαφτσαπ δοκιμάζεται στην έδρα της Καμπούρ και με νίκη θα βρεθεί αγκαλιά με την άνοδο. Η Αλμέρε Σίτι υποδέχεται τον Γιονγκ Άγιαξ, η Φόλενταμ δοκιμάζεται στην έδρα της Μάαστριχτ και η Ρόντα υποδέχεται την Γιονγκ Αλκμάαρ. Στα άλλα ματς, η ΦΚ Αϊντχόφεν υποδέχεται τη Ντεν Μπος, η Εξέλσιορ τη Ντόρντρεχτ, η Ος την Γιονγκ Ουτρέχτη και η Τέλσταρ την Γιονγκ Αϊντχόφεν.

Μάχη για την 4η θέση

Δυο αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την 28η αγωνιστική της Εκστρακλάσα, η Βίσλα Πλοκ αγωνίζεται υπό πίεση και υποδέχεται την ανώτερη Λέχια Γκντανσκ, ενώ η Σλασκ φιλοξενεί τη Ζαγκλέμπιε με τις δυο ομάδες να δίνουν μάχη για την 4η θέση.

Φινάλε στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας

Με πέντε αναμετρήσεις πέφτει σήμερα η αυλαία στην κανονική διάρκεια της Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας. Τρεις ομάδες, Αρμπρόουθ, Μόρτον και Έιρ, με τις δύο δύο πρώτες να παίζουν μεταξύ τους, θέλουν να αποφύγουν την προτελευταία θέση που στέλνει σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τις θέσεις 2-4 (πλέι οφ ανόδου). Εκεί θα βρίσκονται οι Ρέιθ Ρόβερς, Νταντί και Ντανφέρμλιν, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η τελική κατάταξη, με την Ρέιθ Ρόβερς να υποδέχεται την Νταντί.

Αμφίρροπο ζευγάρι με κίνητρο

Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο του της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Liga I της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Γκαζ Μετάν φιλοξενεί την Άρτζες με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ξεκάθαρο φαβορί η Σεντ Πάτρικς

Μόνο με θαύμα θα καταφέρει η Λόνγκφορντ να αποφύγει την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Σεντ Πάτρικς, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ιρλανδίας. Η Σλίγκο Ρόβερς ταξιδεύει στην έδρα της Ντροχέντα, ενώ η Νταντάλκ αντιμετωπίζει την Γουότερφορντ.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-30/04