Ανατροπή για τελικό η Σίτι, πόντο επιβίωσης η Βαγιαδολίδ

Ανανεώθηκε:
mahrez

Το μεγάλο διπλό της Μάντσεστερ Σίτι στο Παρίσι έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό κουπόνι, το οποίο περιελάμβανε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που απασχόλησαν έντονα στα προγνωστικά στοιχήματος. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, ενώ λίγο νωρίτερα η Βαγιαδολίδ πήρε έναν “χρυσό” πόντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Λα Λίγκα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσάμπιονς Λιγκ Στοίχημα

Λαμπερός ημιτελικός χθες το βράδυ στο βροχερό Παρίσι, με τη Σίτι να φεύγει θριαμβέυτρια από το Parc des Princes! Το ξεκίνημα του αγώνα όμως είχε “άρωμα αποτυχίας” για τον Πεπ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε τελικό Champions League από το 2011. Η Σίτι ναι μεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Παρί ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε. Όχι στην κόντρα με τους ταχύτατους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, αλλά με το φυσικό της ηγέτη. Ο Μαρκίνιος φωνάζει πάντα παρών στα μεγάλα παιχνίδια της Παρί τα τελευταία χρόνια και χθες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από μία άψογη εκτέλεση του Ντι Μαρία. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά το 1-0 παρέμεινε ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες, αλλά σε κανονική ροή αγώνα δεν έδειχνε ότι μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Παριζιάνων. Οι Άγγλοι όμως είχαν τη θεά τύχη με το μέρος τους και σε συνδυασμό με ένα πολύ σπάνιο λάθος του Νάβας ισοφάρισαν. Η σέντρα του Ντε Μπρούινε πήρε φάλτσα, πέρασε από τα κεφάλια αμυνόμενων και επιτιθέμενων και κατέληξε στην εστία του Κοσταρικανού κίπερ, που δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας.

Το μομέντουμ πλέον ήταν ξεκάθαρα υπέρ των φιλοξενούμενων και επτά λεπτά αργότερα έκαναν την ολική ανατροπή, ξανά με κάπως τυχερό τρόπο. Ο Μάχρεζ, που είναι εξπέρ στα φάουλ, αυτή τη φορά δεν έκανε καλό χτύπημα, όμως ευτύχησε να βρει το κενό στο τείχος των Παριζιάνων και η μπάλα αναπαύθηκε στα δίχτυα του Νάβας, που πάλι είχε αργή αντίδραση. Για να ολοκληρωθεί το τραγικό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του Ποτσετίνο, ο Γκέιγ, που έκανε εξαιρετικό ματς, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιαε αψυχολόγητο, βάναυσο τάκλιν στη γάμπα του Γκιουντογκάν.

Το διπλό του 1.95 επιβεβαιώθηκε, όπως και το combo σε τιμές 2.00+ και πλέον η Σίτι έχει το απόλυτο προβάδισμα για την πρώτη της συμμετοχή στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης!

Πριμέρα Ντιβιζιόν Στοίχημα

Λίγο νωρίτερα, στο Σαν Μαμές του Μπιλμπάο, η Αθλέτικ φιλοξένησε τη Βαγιαδολίδ σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Το τελικό 2-2 άφησε ουσιαστικά ελάχιστες ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στους Βάσκους και έδωσε έναν “χρυσό” βαθμό επιβίωσης στους φιλοξενούμενους.

Σκληρό καρύδι η Βαγιαδολίδ, κατάφερε να ισοφαρίσει δις τα προβαδίσματα των γηπεδούχων με τους Ορεγιάνα και Βάισμαν στο 70ο και 85ο λεπτό αντίστοιχα! Η ομάδα του Σέρχιο πλέον πήγε στους 30 πόντους, έπιασε και ξεπέρασε στην ισοβαθμία την Έλτσε στην 17η θέση, οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, ενώ παράλληλα αύξησε τη διαφορά από την Ουέσκα στους τρεις πόντους.

Έσπασε ο άσος του 1.80, το “Χ” πλήρωνε 3.40 σε όσους τολμηρούς το επέλεξαν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πόνταραν στο live για ένα τέταρτο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ