Interwetten: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με κορυφαίες αγορές (29/04)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 19:00, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συγκρούονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 0-1 του ΟΑΚΑ και η Interwetten προσφέρει τη σπουδαία αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος σε 4 παιχνίδια playoffs. Στο πρώτο έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη και την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά ενδιάμεσα πέτυχε δύο μεγάλες νίκες που συνοδεύτηκαν με πολύ καλές εμφανίσεις. Με αλλαγμένο σύστημα στο 3-4-1-2 επικράτησε του Ολυμπιακού 2-0 στην Τούμπα, όπου κράτησε τους ερυθρόλευκους για πρώτη φορά φέτος στο μηδέν και λίγες μέρες αργότερα “άλωσε” το “Κ.Βικελίδης” με σκόρερ τον Σβαμπ.

Η ΑΕΚ είχε ανάμικρα αποτελέσματα στα playoffs, πέτυχε δύο σημαντικές νίκες επί του Άρη (εκτός) και του Αστέρα Τρίπολης (εντός) με το ίδιο σκορ (3-1), ακολούθησε η άδικη για την ίδια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1 εντός) και την Κυριακή λύγισε στο “Καραϊσκάκης” στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη δύο γκολ από τον Μπρούμα.

Με βάση με τις αποδόσεις της interwetten.gr, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του αγώνα στο 1.77. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.50 και το διπλό στο 4.70.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις