Γκολ με… μέτρο στο «Έμιρεϊτς»

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Αρχικά, πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ατλέτικο Μαδρίτης που συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών και μας έστειλε ταμείο! Οι «Ροχιμπλάνκος» κέρδισαν με 2-0 την Ουέσκα και δικαίωσαν το combo του «άσου» με το Over 1.5 που επιλέξαμε. Με καλή ψυχολογία λοιπόν, συνεχίζουμε σήμερα τη μάχη με το στοίχημα. Κάνουμε ουσιαστικά… προπόνηση για το «καυτό» Σαββατοκύριακο που έρχεται. Ένα σημείο κράτησα σήμερα, και θα το βρείτε στην bet365!

Άρσεναλ – Έβερτον στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματσάκι που διάλεξα, είναι και αυτό που κάνει τη διαφορά στο κουπόνι της Παρασκευής. Πρόκειται για το Άρσεναλ – Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και μου άρεσε και στοιχηματικά…

Άρσεναλ – Έβερτον Προγνωστικά

Και μόνο τα ονόματα των δύο ομάδων, μας προϊδεάζουν για ένα ωραίο ματς. Η Άρσεναλ έχει μείνει πίσω, αλλά θέλει τη νίκη. Η Έβερτον θέλει να παλέψει μέχρι τέλους για την τετράδα και ψάχνει υπερβάσεις!

– Η Άρσεναλ δεν έχει πραγματοποιήσει τη σεζόν που θα ήθελε στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι τώρα επτά πόντους πίσω από την εξάδα και μοιάζει δύσκολο να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα. Έχει φτάσει βέβαια στα ημιτελικά του Europa League και είναι φανερό ότι δίνει σε εκείνη τη διοργάνωση μεγαλύτερη σημασία. Προέρχεται από το 1-1 με τη Φούλαμ, για την Πρέμιερ. Πολύ καλύτεροι οι «Κανονιέρηδες», πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους και έσωσαν στο τέλος τον βαθμό. Σήμερα θα παίξουν χωρίς Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ. Όμως, έχουν ποιότητα και πιστεύω μπορούν να βρούνε λύσεις. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι και με τους δύο κορυφαίους επιθετικούς της, η Άρσεναλ έχει τα θεματάκια της στο σκοράρισμα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

– Η Έβερτον τα πάει καλύτερα από τους γηπεδούχους μέχρι τώρα. Είναι στο -6 από την τετράδα, αλλά με αγώνα λιγότερο από Τσέλσι και Γουέστ Χαμ. Έχουν τις πιθανότητές τους τα «Ζαχαρωτά» και θα τα παίξουν όλα για όλα μέχρι το τέλος. Ήταν καλή η Έβερτον στο 2-2 με την Τότεναμ και έχασε το τρίποντο κυρίως λόγω των λαθών στην άμυνα. Ο Αντσελότι είναι στην ευχάριστη θέση να υποδέχεται πίσω στη δράση σημαντικούς παίκτες, όπως ο Κάλβερτ-Λιούιν, ο Μίνα, ο Μπερνάρντ, ο Αντρέ Γκόμες. Στην ουσία, η Έβερτον πάει πάνοπλη στο Emirates και θα παίξει για το «διπλό»! Δεν κερδίζει εδώ και έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η τετράδα είναι όνειρο, και είναι υποχρεωμένοι οι φιλοξενούμενοι να πάρουν και νίκες εκτός προγράμματος.

Επιπλέον, αυτή η Έβερτον δεν έχει να φοβηθεί κάτι από αυτήν την Άρσεναλ και πιστεύω θα παίξει σχετικά ανοιχτά. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους, οφείλουν να κερδίσουν για να μείνουν όσο πιο κοντά μπορούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Περιμένω ένα καλό ματς, που θα έχει τέρματα αλλά με… μέτρο, αφού η Άρσεναλ έχει θέμα αποτελεσματικότητας και θα υπάρχει και η σκοπιμότητα. Θα ποντάρω στο 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Άρσεναλ – Έβερτον / 2-3 γκολ @ 2.00

Άρσεναλ – Έβερτον στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτογραφία από Freddy Tse από το Pixabay