Κουπόνι Σαββάτου (17/04): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Γεμάτο με δυνατούς αγώνες είναι το κουπονι οπαπ του Σαββάτου (17/04). Ξεχωρίζουν ο τελικός κυπέλλου Ισπανίας, και τα παιχνίδια στην Αγγλία για κύπελλο και πρωτάθλημα, καθώς και στην Μπουντεσλίγκα και Σέριε Α. Φυσικά, συνεχίζεται και η Σούπερ Λιγκ με τα πλέι άουτ. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα για όλα ο Παναιτωλικός

Τρία ματς περιλαμβάνονται σήμερα στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 1. ΟΦΗ και Παναιτωλικός παίζουν εντός έδρας κόντρα σε Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα, θέλουν νίκη, ενώ στο άλλο ματς ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κριτήριο για αμφότερες

Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα κοντράρονται απόψε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι ο δεύτερος τελικός για την Μπιλμπάο μέσα σε δύο εβδομάδες, θα κρίνει τη σεζόν, κάτι που ίσως ισχύει και για την Μπαρτσελόνα, που δε θέλει να μείνει χωρίς τίτλο.

Δεν της πάει το «Ουέμπλεϊ»

Ημιτελικό Κυπέλλου Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Αγγλία. Η Τσέλσι δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ουέμπλεϊ»!

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Σε φόρμα η Γουέστ Χαμ

Δύο ματς στο σημερινό κουτσουρεμένο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ πηγαίνει στην έδρα της Νιουκάστλ, ενώ η Γουλβς υποδέχεται την υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μάχη χωρίς αύριο στη Σαρδηνία

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Η ουραγός Κροτόνε υποδέχεται την Ουντινέζε, αδιάφορες παρουσιάζονται Σαμπντόρια και Ελλάς Βερόνα στη μεταξύ τους μάχη. Δύσκολη αποστολή θα έχει η Φιορεντίνα στο “MAPEI”, “αίμα κι άμμος” στη Σαρδηνία ανάμεσα σε Κάλιαρι και Πάρμα για την παραμονή.

Τίτλοι τέλους για Γκίσντολ στην Κολωνία

Παρελθόν αποτέλεσε ο Μάρκους Γκίσντολ από τον πάγκο της Κολωνίας, τη θέση του πήρε ο Φρίντχελμ Φούνκελ που θα ντεμπουτάρει με αντίπαλο την Λεβερκούζεν. Νωρίτερα διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, τα βλέμματα στρέφονται στο “Borussia Park” για το Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ. Στην “φωλιά των λύκων” δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Βόλφσμπουργκ.

Σε ανοδική “τροχιά” Μαρσέιγ, Ρεν

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (17/04) η 33η αγωνιστική στην Α’ Γαλλίας. Η Ρεν δοκιμάζεται στην έδρα της Ανζέ και η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λοριάν.

“Καίγεται” η Βίρτσμπουργκερ Κίκερς

Με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ταξιδεύει στο Αμβούργο η Βίρτσμπουργκερ Κίκερς για να αντιμετωπίσει την άκρως φορμαρισμένη Σαν Πάουλι, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα.

Δύσκολη έξοδος για Λέτσε

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Σέριε Β. Ξεχωρίζει η δύσκολη αποστολή της Λέτσε στην έδρα της Βιτσέντζα και η εντός έδρας αναμέτρηση της Έμπολι με την Μπρέσια. Την ίδια ώρα η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Βενέτσια, ενώ το απόγευμα η Φροζινόνε δοκιμάζεται στην έδρα της Πορντενόνε.

Χωρίς περιθώρια η Γκινγκάμπ, πιο κοντά στην άνοδο η Τρουά

Φουλ δράση σήμερα Σάββατο (17/04) στη Β’ Γαλλίας με τη διεξαγωγή της 33ης αγωνιστικής. Ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική την ερχόμενη Τρίτη (20/04). Η πρωτοπόρος Τρουά υποδέχεται την Καέν, η Τουλούζ φιλοξενεί την ουραγό Σατορού, η Κλερμόν υποδέχεται την Χάβρη, η Γκρενόμπλ δοκιμάζεται στην έδρα της Ντανκέρκ και η Παρί φιλοξενείται από τη Ροντέ. Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Αζαξιό υποδέχεται τη Νιόρ, η Οσέρ τη Νανσί, η Σαμπλί την Αμιάν, η Σοσό την Πο και η Βαλενσιέν την Γκινγκάμπ.

“Μάχη” δεύτερης θέσης

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Jupiler League του Βελγίου. Η Άντβερπ υποδέχεται τη Γκενκ σε μια μάχη για τη δεύτερη θέση της κατάταξης. Από την άλλη, η Σαρλερουά που απογοήτευσε και η Έουπεν που κέρδισε άνετα την παραμονή, δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Με νέο τεχνικό ο Ερμής Αραδίππου

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλητή, η Ανόρθωση φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ομόνοια, με μοναδικό κίνητρο το γόητρό της. Επίσης, ο Ερμής Αραδίππου με τον Δασκαλάκη στον πάγκο, υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ που έχει το μυαλό στο Κύπελλο.

Προβάδισμα η Κραϊόβα

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο του της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Liga I της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ τίτλου, η Κραϊόβα αντιμετωπίζει τη Σέπσι η οποία έχει αρκετές απουσίες. Επίσης, για τα πλέι άουτ η Κίντια Ταργκόβιστε υποδέχεται τη Χέρμανσταντ και η Γκαζ Μετάν τη Βολουντάρι.

Θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή η Χάρτμπεργκ

Με τρία παιχνίδια συνεχίζονται τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Αυστρίας, η Χάρτμπεργκ θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή και αντιμετωπίζει την ουραγό Αντμίρα εκτός έδρας. Αντίδραση στην έδρα της Σεντ Πόλτεν αναζητά η Αούστρια Βιέννης, ενώ η Ριντ υποδέχεται την Άλταχ.

Χωρίς περιθώρια λάθους η Σιόν

Με δυο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Ελβετίας, η ουραγός Σιόν υποδέχεται τη Ζυρίχη σε ένα παιχνίδι “must win”, ενώ Σεν Γκάλεν και Ζυρίχη έρχονται από προκρίσεις στο Κύπελλο.

Υπό πίεση η Γαλατασαράι

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την 35η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με την Ντενιζλίσπορ να υποδέχεται την Ερζουρούμσπορ στη μάχη ουραγών. Τη Χατάισπορ υποδέχεται η Τραμπζονσπόρ, ενώ η Αλάνιασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Μαλάτιασπορ. Ακόμη μια επικίνδυνη έξοδος για τη Γαλατασαράι στην έδρα της Γκεζτέπε, όπου αγωνίζεται χωρίς περιθώρια λάθους.

Ασταμάτητη η Μπενφίκα

Πέντε αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, η ασταμάτητη Μπενφίκα υποδέχεται τη Ζιλ Βισέντε, ενώ η Μπράγκα αναζητά αντίδραση κόντρα στη Ρίο Άβε. “Καίγονται” για βαθμούς Μπελενένσες και Μαρίτιμο, η Μορεϊρένσε υποδέχεται την Τοντέλα, ενώ η Γκιμαράες θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο.

Φαβορί η Χάμαρμπι

Η δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας ανοίγει σήμερα αυλαία, με τη Χάμαρμπι να φιλοξενεί τη Μιάλμπι (16:00). Οι δυο ομάδες ψάχνουν το πρώτο φετινό τρίποντο, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, μετά και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Ενδιαφέρον ματς στο Κράσνονταρ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 26η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Η αρχή γίνεται στις 14:00, όταν η Ακμάτ Γκρόζνι φιλοξενεί την Κίμκι, ενώ λίγο αργότερα (16:30), η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται τη Ροστόρ, την ίδια ώρα που η Ντιναμό Μόσχας δοκιμάζεται στην έδρα της Ρότορ Βόλγκογκραντ. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι ανάμεσα στην Κράσνονταρ και την πρωτοπόρο Ζενίτ (19:00).

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Νέος προπονητής στη Λεχ Πόζναν

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την Εκστρακλάσα Πολωνίας, η φορμαρισμένη Πιάστ δίνει παιχνίδι αποδείξεων κόντρα στη Λέχια, ενώ η Ρακόβ υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν, που έχει νέο προπονητή στον πάγκο της. Τη Βάρτα Πόζναν υποδέχεται η Βίσλα Κρακοβίας.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 17 Απριλίου 2021