Bet365: Το Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν με πλήθος αγορών (17/04)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 16:30, η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει στην έδρα της την Μπάγερν για την Μπουντεσλίγκα και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών στο γερμανικό πρωτάθλημα της Βόλφσμπουργκ “έσπασε” στο προηγούμενο ματς της. Έχασε στην έξοδό της στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ με 4-3. Άνοιξε το σκορ και είχε τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες στο ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει το ενδιαφέρον του πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει σκοράρει συνολικά 11 γκολ! Βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, στο -9 από την 1η και στο -6 από τη 2η.

Τον βηματισμό της δείχνει να έχει χάσει η Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό αναμφίβολα συντελεί και η απώλεια του τραυματία Λεβαντόφσκι. Μετά την ήττα εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-3 ακολούθησε στραβοπάτημα και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Και πάλι μέσα στο γήπεδό της, αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ουνιόν Βερολίνου (1-1). Στην Μπουντεσλίγκα παραμένει στην κορυφή και στο +5 από τη δεύτερη Λειψία. Αποκλείστηκε από την Ευρώπη στη ρεβάνς στο Παρίσι, κερδίζοντας με 0-1 και τέρμα του Τσούπο-Μότινγκ.

Όπως παρατηρούμε στις αποδόσεις στην Bet365, η Μπάγερν έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να κερδίσει. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 3.50, το “Χ” στο 4.00 και το διπλό στο 1.90.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις