Κουπόνι Τρίτης (13/04): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Γεμάτο είναι το κουπονι οπαπ της Τρίτης (13/04), με τα δύο σπουδαία επαναληπτικά παιχνίδια για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να κλέβουν την παράσταση! Στο πρόγραμμα βρίσκονται και αγώνες σε διοργανώσεις της Ευρώπης και της Λ. Αμερικής. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαντάζει έτοιμη να πάρει εκδίκηση από την Μπάγερν Μονάχου, για τον χαμένο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Αύγουστο, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρησης για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του κόσμου.

Τσέλσι – Πόρτο

Το απόλυτο προβάδισμα για την πρόκριση έχει η Τσέλσι, μετά το εκτός έδρας 0-2 επί της Πόρτο στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλε» είναι σε καλή κατάσταση, το έδειξαν και με το εκτός έδρας 1-4 επί της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Δύσκολη έξοδος για Έμπολι

Την ευκαιρία να κάνει άλλο ένα βήμα για απευθείας άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ιταλίας έχει η Έμπολι, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Κρεμονέζε σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

Παραμονή και πλέι οφ

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στην Τσάμπιονσιπ. Η Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάντερσφιλντ και θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στα πλέι οφ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Ρόδεραμ έχουν λίγα περιθώρια για απώλειες στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, υποδεχόμενες τις Σουόνσι και ΚΠΡ αντίστοιχα.

Εξάποντο παραμονής

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα στην Α’ Αγγλίας σήμερα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ουραγών Ρότσντεϊλ – Σουίντον, η Σάντερλαντ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουίγκαν, ενώ η Μπλάκπουλ θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ υποδεχόμενη την Άκρινγκτον.

Λουγκάνο – Λουκέρνη

Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελβετίας, με τη Λουγκάνο να έχει ανεβάσει στροφές και υποδέχεται την ντεφορμέ Λουκέρνη, που δίνει μάχη για την παραμονή στο πρωτάθλημα.

Φαβορί ο Εθνικός Άχνας

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της α’ κατηγορίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση και μοιάζουν καταδικασμένοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και έρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Βήμα πρόκρισης στον τελικό

Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, στη Ρουμανία. Η Άστρα Γκιουργκίου αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ντινάμο Βουκουρεστίου, σ’ ένα παιχνίδι που πιθανό να δώσει προβάδισμα στην ομάδα που θα περάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ντινάμο Βουκουρεστίου.

Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο

Μία αναμέτρηση έχει το “μενού” της ημέρας για το πρωτάθλημα Apertura της Κολομβίας, όπου δεν προκύπτει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Η Πατριότας Μπογιακά αντιμετωπίζει εντός έδρας την Όνσε Κάλδας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη, δίχως βαθμολογικές ελπίδες ούτε τη δυναμική να προλάβουν τα πλέι οφ. Προμηνύεται ανοιχτό παιχνίδι.

Εξ αναβολής ματς στην Ιρλανδία

Η Ντέρι Σίτι υποδέχεται απόψε (21:45) τη Σάμροκ Ρόβερς, σε εξ αναβολής παιχνίδια για τη δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, με τρεις ήττες σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια, την ώρα που η Σάμροκ παραμένει αήττητη (1-2-0), ενώ δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην αποψινή της αντίπαλό (8-2-0).

Να ξεκινήσουν με το δεξί

Η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας ολοκληρώνεται απόψε, με τη Σούντσβαλ να υποδέχεται τη Χέλσινγκμποργκ (20:00). Οι δύο ομάδες είναι τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, οπότε και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Σάντος – Σαν Λορέντζο

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Σάντος να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου ματς στην Αργεντινή.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 13 Απριλίου 2021