Μεγάλη πτώση στο “διπλό” της Γκρέμιο!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπονι οπαπ αυτή την Παρασκευή (09/04) περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν για στοίχημα. Στην επανεκκίνηση βρίσκονται πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές τους για την εβδομάδα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Μετρημένες είναι περιπτώσεις που έχουμε κάθοδο σε απόδοση σήμερα, παρά το πλήθος των αγώνων. Ωστόσο, η πρώτη που θα αναφέρουμε είναι τεράστια!

Η αξιοσημείωτη πτώση σε σημείο σήμερα έρχεται από το Λιμπερταδόρες και το Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε – Γκρέμιο. Η νίκη των φιλοξενούμενων εδώ έχει πλασαριστεί πλέον ως το επικρατέστερο σενάριο, σε μια αλλαγή σκηνικού. Το “διπλό” αρχικά πλήρωνε 4.20 και πια έχει φτάσει στο 2.38, πτώση κατά 43,3%!

Από την Ιρλανδία και τη B’ κατηγορία της έρχεται άλλη μια μετάπτωση απόδοσης και συγκεκριμένα από το Καμπιντίλι – Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ. Αφορά και πάλι το “διπλό” που προκρίνεται ως φαβορί. Η τιμή του άνοιξε στο 2.40 και έχει πέσει στο 1.85.

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα για το παιχνίδια Κορκ Σίτι – Άθλοουν Τάουν. Ξανά μας απασχολούν οι φιλοξενούμενοι του αγώνα, που είναι όμως αουτσάιντερ. Η απόδοση για να κερδίζουν πρώτα βρισκόταν στο 3.75 και έχει κατέβει στο 2.90.

Από τη Ρουμανία και την ανώτερη κατηγορία της έρχεται άλλο ένα σημείο σε κάθοδο, στο Άστρα Γκιούργκιου – Αράντ. Για ακόμη μια φορά σήμερα, το “διπλό” υποχωρεί, αν και παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Στο 4.33 προσφερόταν στο ξεκίνημα, όμως τώρα έχει αγγίξει το 3.40.

Τζίροι στοιχήματος

Από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα αλλά και χώρες είναι τα ματς στην πρώτη τριάδα της λίστας των τζίρων σήμερα. Ωστόσο, την κορυφή έχει καταλάβει η “συνήθης ύποπτος”

Έτσι, η Πρέμιερ Λιγκ είναι η διοργάνωση που φιγουράρει πρώτη, όπως σχεδόν κάθε φορά που έχει αγώνα. Στο παιχνίδι Φούλαμ – Γουλβς ο συνολικός τζίρος φτάνει τα 217.986€. Από αυτά το 38,24% έχει κατευθυνθεί στον “άσσο” και τα ποσοστά στις επιλογές για αποτέλεσμα είναι μοιρασμένα.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης ματς από την Α’ Αυστραλίας, το Μακάρθουρ – Μπρισμπέιν Ρόαρ. Χαμηλότερο σημαντικά το ποσό εδώ, στα 95.478€ και εξ αυτών το 41,13% έχει πονταριστεί στους γηπεδούχους.

Τρίτο έρχεται το Αρμίνια Μπίλεφελντ – Φράιμπουργκ από την Μπουντεσλίγκα. Στα 91.259€ ο τζίρος του αγώνα, με το 37,34% να έχει πάει στο “διπλό”, αν και τα υπόλοιπα ποσοστά είναι κοντά.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα