Bet365: Φούλαμ – Γουλβς με πλήθος αγορών (09/04)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Φούλαμ και Γουλβς κοντράρονται σήμερα για την Πρέμιερ Λιγκ. Το σημαντικό αυτό ματς, το βρίσκετε με ευρεία γκάμα αγορών στην Bet365.

Φούλαμ – Γουλβς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Φούλαμ, που είναι και σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ειδικότερα, έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Σίτι, από τα άλλα ματς θα έπρεπε να πάρει κάτι, στη μάχη για την παραμονή. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Πήρε το προβάδισμα απέναντι στη Βίλα, την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, δέχτηκε την ανατροπή και έχασε με 3-1. Εντός έδρας έχει μαζέψει μόλις 16 πόντους!

Η Γουλβς από την άλλη, δεν εντυπωσιάζει φέτος, αλλά έχει κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι στο +9 από τη Φούλαμ, και με αγώνα λιγότερο. Με νίκη δηλαδή απόψε, κάνει καθοριστικό βήμα για την παραμονή. Δεν θα ήθελαν φυσικά οι «Λύκοι» να φτάσουν μέχρι εδώ, αλλά δεν τους πήγε καλά η σεζόν. Τώρα, δεν κερδίζουν εδώ και πέντε ματς και επιθυμούν να το… γυρίσουν. Προέρχονται από την ήττα με 2-3 από τη Γουέστ Χαμ.

Η Φούλαμ έχει το πάνω χέρι για τη νίκη, με βάση τις αποδόσεις της Bet365. Ειδικότερα, στο 2.50 είναι ο άσος, στο 3.20 το “Χ” και στο 3.00 το διπλό.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις