Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Μπέτις – Ατλέτικο Μ. (11/04)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 22:00, η Μπέτις υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 30η αγωνιστική της La Liga και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Μπέτις – Ατλέτικο Μ. στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καλή κατάσταση η Μπέτις, αν και την περασμένη αγωνιστική έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα για ευρωπαϊκή έξοδο. Προηγήθηκε στην Έλτσε, αλλά ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο και το τελικό 1-1 την άφησε στους 46 πόντους, ισόβαθμη με Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ. Είχαν προηγηθεί 5/6 νίκες για την ομάδα του Πελεγκρίνι, με μοναδική ήττα το 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι της πόλης.

Η Ατλέτικο μοιάζει να είναι θέμα χρόνου να πέσει από την κορυφή του πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες. Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε στην ίδια πόλη από το τη Σεβίγια (1-0) και είδε τις Μπάρσα και Ρεάλ να μειώνουν σε απόσταση βολής (-1 & -3 αντίστοιχα). Δεν πείθει η ομάδα του Σιμεόνε ότι μπορεί να πάει μέχρι τέλος την κούρσα, έχασε βαθμούς στα 3/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος και ήταν κάκιστη απέναντι στην Τσέλσι για το Champions League.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Ατλέτικο έχει προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 3.25, το “Χ” στο 3.14 και το διπλό στο 2.42.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop