*31η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μόντσα – Βίρτους Εντέλα 5-0

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

“Κολλημένη” στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Βίρτους Εντέλα συγκεντρώνοντας μόλις 21 βαθμούς, όντας στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής και στο -13 από τη ζώνη ασφαλείας, οχτώ στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Αγνοεί τη νίκη σε έντεκα αγωνιστικές (0-4-7), θα πρέπει να γυρίσουμε στις 22 Ιανουαρίου για να βρούμε την τελευταία που πανηγύρισε επί της Πίζα (2-1 εντός).

Πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της πρωτοπόρου Έμπολι (1-0). Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση είχαν οι γηπεδούχοι, αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε συνολικά επτά επεμβάσεις. “Τίποτα δεν έχει κριθεί, μένουν οχτώ αγωνιστικές στις οποίες θα παλέψουμε τουλάχιστον για τα μπαράζ παραμονής”, είπε ο Ντράγκομιρ (ΜΕ, 9/0).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Έμπολι. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κασάλε στο 37′.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ Στατιστικά

*Δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΜΟΝΤΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος η Μόντσα, γνωρίζοντας τον διασυρμό με 4-1 από τη Βενέτσια στο “U-Power”, αποτέλεσμα που την ανάγκασε να υποχωρήσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (-1 από Σαλερνιτάνα, -2 από Λέτσε). Με άγριες διαθέσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας δύο φορές σε τρεις ευκαιρίες στην εστία. Έδωσαν την κατοχή στους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, “κλειδώνοντας” το “τρίποντο” στο 56′.

Το συγκρότημα του Μπρόκι γνώρισε μόλις μία ήττα σε οχτώ εκτός έδρας αγωνιστικές από την Ρετζίνα (1-0) στις 13 Μαρτίου, στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. “Είμαστε έτοιμοι για την τελική ευθεία, θέλουμε την απευθείας άνοδο στη Σέριε Α”, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, που ταλαιπωρήθηκε από κορωνοϊό.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-1) από την Βενέτσια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με χατ τρικ του Αράμου (6′, 19′, 56′ πεν.), προτού ο Αρμελίνο μειώσει στο 58′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Εσπόσιτο στο 86′.

ΜΟΝΤΣΑ Στατιστικά

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Βίρτους Εντέλα – Μόντσα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ