Stoiximan: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός με πλήθος αγορών (06/03)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 19:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, πράξη 4η! Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τους Γιαννιώτες να στέφονται θριαμβευτές και να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη (1-2). Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του ΠΑΣ στη Λεωφόρο, πέτυχε δύο γκολ πριν συμπληρωθεί 10λεπτο και ουσιαστικά “κλείδωσε” την πρόκριση μετά και το 2-1 του πρώτου αγώνα. Ο Παντελάκης στο 2′ και ο Χατζηθεοδωρίδης με αυτογκόλ στο 9′ έστρωσαν το δρόμο για την ιστορική πρόκριση και καταρράκωσαν ψυχολογικά τους πρασίνους.

Αδιάφορος βαθμολογικά στην Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΣ είναι στο +8 από την τελευταία δυάδα και μοιάζει απίθανο να κινδυνέψει, το μυαλό όλων στους Ζωσιμάδες είναι στο Κύπελλο.

Στην 5η θέση ο Παναθηναϊκός, κυνηγά ένα πιο ψηλό πλασάρισμα, ώστε να εξασφαλίσει και την ευρωπαϊκή του έξοδο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις στη Stoiximan, ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 3.05, το “Χ” στο 3.10 και το διπλό στο 2.50.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα