Stoiximan: Άρης – Ολυμπιακός με πλήθος αγορών (04/03)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 20:00, Άρης και Ολυμπιακός θα παλέψουν για μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών, ειδικών στοιχημάτων και με 0% γκανιότα*!

Άρης – Ολυμπιακός στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πρώτο αγώνα του “Καραϊσκάκης” το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από το 14ο κιόλας λεπτό. Ο Χασάν με δύο τέρματα έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, που είχε τις ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Πειστικός ο Άρης την Κυριακή στο 3-0 επί του Ατρόμητου. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια με τρόπο ικανοποιητικό και σε συνδυασμό με τις απώλειες των άλλων διεκδικητών, προσπέρασε στη 2η θέση, μία εβδομάδα πριν πάει στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Γκάνεα, Σάσα και Σίλβα τα γκολ των κιτρίνων απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε νικηφόρα από το Βόλο τη Δευτέρα, χάρη σε γκολ του Εμβιλά στο 81ο λεπτό. Στο γρήγορο γκολ του Φορτούνη (4′) απάντησαν οι Βολιώτες με τον Γκρίλο (10′). Έτσι οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν και πάλι την ψαλίδα από τους διώκτες τους στους 14 πόντους.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις στη Stoiximan, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη στο 2.07 και ακόμη μεγαλύτερο φαβορί για την πρόκριση στο 1.22. Η επικράτηση του Άρη προσφέρεται στο 4.00 και η πρόκριση στο 4.25.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα