Γκέλες για Λέτσε και Τουλούζ, δυσκολεύει η άνοδος

Ανανεώθηκε:
valenciennes - toulouse

Χθες Τρίτη (02/03) τα μεγάλα φαβορί στα εμπορικά πρωταθλήματα επικράτησαν, δεν συνέβη το ίδιο όμως και στα προγνωστικά στοιχήματος των μικρότερων κατηγοριών, εκεί όπου η μάχη για την άνοδο στα “σαλόνια” είναι έντονη και με πολλούς διεκδικητές. Λέτσε και Τουλούζ υποβιβάστηκαν την περασμένη σεζόν σε Serie B και Ligue 2 αντίστοιχα, αλλά ξεκίνησαν τη σεζόν ως μεγάλα φαβορί για άμεση επάνοδο. Μετά τα χθεσινά τους αποτελέσματα έχασαν σημαντικό έδαφος και πλέον ο δρόμος μοιάζει πιο δύσβατος.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Serie B Στοίχημα

Η Λέτσε ήταν το μεγάλο φαβορί χθες στον αγώνα με την ουραγό Βίρτους Εντέλα. Ο άσος προσφερόταν στο 1.55 και σίγουρα είναι πολλοί εκείνοι που προτίμησαν τους “τζιαλορόσι” να επικρατήσουν, αφού η Εντέλα έμοιαζε με σάκο του μποξ. Και κάπως έτσι εξελίχθηκε η χθεσινή αναμέτρηση, με τη Λέτσε να “γρονθοκοπά” αδιάκοπα τους φιλοξενούμενους, δίχως ωστόσο να καταφέρει να τους ρίξει στο καναβάτσο. Μονότερμα έπαιζε η Λέτσε, με 69% κατοχή μπάλας και 20 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 7 εντός στόχου. Κι όμως η Εντέλα άντεξε και κράτησε το μηδέν στην εστία της, παίρνοντας έναν βαθμό που μάλλον δεν της αρκεί στη μάχη της επιβίωσης, αφού είναι στο -7 από τα playout. Το “Χ” πλήρωσε 3.80 όσους τολμηρούς το προτίμησαν και έκανε ζημιά στα όνειρα της Λέτσε για άμεση επιστροφή στη Serie A. Η ομάδα του Εουτζένιο Κορίνι πήγε στους 40 πόντους, προσπέρασε την Τσιταντέλα στην 6η θέση, αλλά άνοιξε η ψαλίδα από την πρώτη δυάδα στο -5. Αυτή ήταν η 13η ισοπαλία στη σεζόν!

Ligue 2 Στοίχημα

Ανάλογης στοιχηματικής ισχύς “γκέλα” ήταν και αυτή της Τουλούζ χθες βράδυ στην έδρα της Βαλενσίεν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από το επιβλητικό 3-0 επί της Αμιάν και με βάση τη δυναμική που διαθέτουν ήταν το ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα, με το διπλό να προσφέρεται στο 1.67! Η ομάδα του Γκαράνζ ωστόσο αποδείχθηκε τρομερά αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και έφυγε με άδεια χέρια από το Stade du Hainaut. Ο Γκιγιόμ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19ο λεπτό κι έπειτα ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Τουλούζ. Με πρωτοβουλία κινήσεων και 23 τελικές προσπάθειες (7 εντός εστίας) οι “μοβ”, απέτυχαν να νικήσουν τον Κονατέ και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν απέδειξαν ότι είναι η πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας με 51 γκολ ενεργητικό και έπεσαν στην 3η θέση με 10 αγώνες να απομένουν. Στο -6 από την πρωτοπόρο Τρουά και στο -3 από την πολύ σφιχτή Κλερμόν. Όσοι τολμηροί επέλεξαν τον άσο της Βαλενσιέν, επιβραβέυτηκαν σε απόδοση 5.00!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ