Κουπόνι Πέμπτης (25/02): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Στο κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (25/02) δεσπόζουν οι αναμετρήσεις – ρεβάνς για τη φάση των “32” στο Europa League. Δυνατά ζευγάρια, ανοιχτές προκρίσεις και ελληνικό ενδιαφέρον στο Philips Stadion. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγιαξ – Λιλ

Ο Άγιαξ πήρε σημαντική νίκη στο πρώτο παιχνίδι, έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται απόψε για δύο αποτελέσματα, ωστόσο δεν είναι ομάδα που κοιτάζει να προστατεύσει το υπέρ του σκορ. Η Λιλ, από την άλλη, δεν έχει περιθώρια, οφείλει να ρισκάρει παραπάνω, πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές για να ελπίζει στην πρόκριση.

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός

Η Αϊντχόφεν είναι εξαιρετική ομάδα μπροστά, σκοράρει σε κάθε ματς, δύσκολα θα μείνει άσφαιρη σ’ ένα παιχνίδι που πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, πηγαίνει στην Ολλανδία με τον τίτλο του φαβορί, θα βρει χώρους να γίνει επικίνδυνος, είναι ικανός να μην χάσει στην Ολλανδία.

Άρσεναλ – Μπενφίκα

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα διεξαχθεί η ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες, που αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας. Αμφότερες δεν πατούν καλά, δεν πείθουν και «καίγονται» για πρόκριση.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Νάπολι – Γρανάδα

Καθαρό προβάδισμα πρόκρισης έχει η πρωτάρα Γρανάδα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Απογοητευτική είναι εσχάτως η ελλιπέστατη Νάπολι, για την οποία ακούγεται ότι ίσως προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή αν αποκλειστεί.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Κράσνονταρ

Η Ντιναμό απέκτησε σαφέστατα προβάδισμα για την πρόκριση στους “16”, παίζει εντός έδρας, εκεί είναι αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Κράσνονταρ, από την άλλη, δεν έχει περιθώρια, είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί, μπροστά διαθέτει τις μονάδες για να κάνει τη… ζημιά, αλλά πίσω έχει θέματα και δύσκολα θα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

Μίλαν – Ερυθρός Αστέρας

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ έχει η Μίλαν με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξίφη για 6η φορά στην ιστορία, με τους “ροσονέρι” να παραμένουν αήττητοι (2-3-0/ 7-5 τα γκολ).

Ρόμα – Μπράγκα

Την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να “σφραγίσει” η Ρόμα στο “Olimpico” με αντίπαλο την Μπράγκα, η οποία έχει απολογισμό 2-2-6 μακριά από την έδρα της σε νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Κλαμπ Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου

Ρεβάνς του 1-1 του αγώνα στο Κίεβο, με την Κλαμπ Μπριζ να υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου. Οι Βέλγοι στο πρώτο παιχνίδι έδειξαν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα τους δώσει η άμυνα των αντιπάλων. Αντιμετωπίζουν εκ νέου πολλά προβλήματα με απουσίες λόγω κορωνοϊού, θα παραταχθούν δίχως τον προπονητή Κλεμάν.

Χόφενχαϊμ – Μόλντε

Η Μόλντε κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι που έγινε σε ουδέτερο γήπεδο στην Ισπανία. Τώρα, πηγαίνει στη Γερμανία για το θαύμα, απέναντι σε μια δεδομένα ανώτερη ομάδα, που θα της δημιουργήσει αρκετά προβλήματα επιθετικά. Οι Νορβηγοί άλλωστε δε φημίζονται για την αμυντική τους λειτουργία. Προμηνύεται ανοικτό ματς.

Ρέιντζερς – Άντβερπ

Με το προβάδισμα που απέκτησε από το πρώτο παιχνίδι στην Αμβέρσα, η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ θέλει να “τελειώσει” τη δουλειά απόψε στη Γλασκώβη. Η Άντβερπ έχει αποσυντονιστεί κάπως από τις απουσίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, όμως δεν έφτασε τυχαία ως εδώ και μπορεί να βάλει δύσκολα στους Σκωτσέζους.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη στο Ισραήλ με 2-0, απέκτησε η Σαχτάρ, που εμφανίζεται πανίσχυρη εντός, κάτι που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά.

Λεβερκούζεν – Γιουνγκ Μπόις

Όλα ανοιχτά μετά το 4-3 του πρώτου ματς της Ελβετίας, τη δεδομένη στιγμή η Λεβερκούζεν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τη Γιουνγκ Μπόις να αναζητά το αποτέλεσμα που θα τη στείλει στους “16” της διοργάνωσης.

Βιγιαρεάλ – Σάλτσμπουργκ

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι η Σάλτσμπουρκ, υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Βιγιαρεάλ και παίζει για την υπέρβαση στο σημερινό ματς.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

Ολοκληρώνεται απόψε το πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας, με όλα τα παιχνίδια της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής να είναι προγραμματισμένα για τις 02:30. Φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τις Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ, οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο και αγωνίζονται κόντρα σε Σάο Πάολο (εκτός) και Κορίνθιανς (εντός). Τον πρώτο λόγο η “Φλα”, η οποία είναι και στο +2.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)