Bet365: Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι με πλήθος αγορών (24/02)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 22:00, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για τους “16” του Champions League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άσχημη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο 20ημερο η Γκλάντμπαχ. Δίχως νίκη στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, δέχθηκε δύο εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ (1-2) από ομάδες χαμηλού διαμετρήματος, όπως η Κολωνία και το Σάββατο η Μάιντς. Έτσι η ομάδα του Ρόζε έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την 4αδα στην Μπουντεσλίγκα, βρίσκεται στο -9 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Υπενθυμίζουμε ότι προκρίθηκε στα νοκ άουτ του θεσμού από σπόντα, αφού Ίντερ και Σαχτάρ έμειναν στο 0-0 την τελευταία αγωνιστική.

Σκορπά τον τρόμο η Μάντσεστερ Σίτι σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Έφτασε τις 18 συνεχόμενες νίκες και τα 25 ματς αήττητη, έχοντας δεχθεί μόλις 7 γκολ από τις 25 Νοεμβρίου!!! Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι η καλύτερη ομάδα του πλανήτη αυτή τη στιγμή και δικαίως θεωρείται το #1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Την Κυριακή πέρασε και από την έδρα της Άρσεναλ (0-1) με τον Στέρλινγκ να ανοίγει το σκορ από το 2ο λεπτό και κράτησε το μηδέν για ένα ακόμη παιχνίδι.

Mε βάση τις αποδόσεις της Bet365, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 9.50, το “Χ” στο 5.75 και το διπλό στο 1.28.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις