Κουπόνι Τρίτης (23/02): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι οπαπ της Τρίτης (23/02) περιλαμβάνει αγώνες για τη φάση του “16” του Champions League! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης ξεχωρίζει. Ωστόσο, στο πρόγραμμα εντοπίζονται και αναμετρήσεις σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που αξίζουν προσοχής. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι

Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι. Το περιμένουμε μοιρασμένο, η Τσέλσι είναι σε καλό μομέντουμ, ενώ η Ατλέτικο πιο έμπειρη σε τέτοια παιχνίδια. Έχει καλή παράδοση η Ατλέτικο κόντρα σε αγγλικές ομάδες.

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου

Από δύο σερί γκέλες ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας η Μπάγερν Μονάχου για την αναμέτρηση κόντρα στην Λάτσιο, η οποία έχει απολογισμό 7-4-5 (23-22 τα γκολ) σε 16 αναμετρήσεις κόντρα σε γερμανικές ομάδες (6-1-1 εντός). Συνολικά 41 φορές τέθηκε αντιμέτωπη με ιταλικές η Μπάγερν Μονάχου (17-9-15/ 65-53 τα γκολ), μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 7-4-9.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Εξάδα αγώνων στην Τσάμπιονσιπ

Έξι παιχνίδια διεξάγονται απόψε για την Τσάμπιονσιπ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Νόριτς δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρμιγχαμ, η Ντέρμπι του Γουέιν Ρούνεϊ υποδέχεται την Χάντερσφιλντ, λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ματς κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία φιλοξενείται σήμερα από την Ρόδεραμ.

Με Μπάρτον οι Μπρίστολ Ρόβερς

Φουλ δράση σήμερα στην Α’ Αγγλίας με 12 αναμετρήσεις να διεξάγονται στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής. Υπάρχουν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πρόγραμμα, ενώ ο Τζόι Μπάρτον, ο οποίος τον προηγούμενο μήνα αποχώρησε από τον πάγκο της Φλίτγουντ Τάουν, θα κάνει απόψε το ντεμπούτο του με τους Μπρίστολ Ρόβερς.

Προβληματίζει εκτός έδρας η Χαϊντενχάιμ

Έχοντας πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες σε δέκα εκτός έδρας αγωνιστικές, η Χαϊντενχάιμ φιλοξενείται στην “Benteler Arena” από την Πάντερμπορν, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την εξ αναβολής 20η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα.

Χωρίς περιθώρια η Φόλενταμ

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στη Β’ Ολλανδίας. Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, η Γιονγκ Αϊντχόφεν υποδέχεται την Χέλμοντ, ενώ για την 25η αγωνιστική η Φόλενταμ φιλοξενεί τον Γιονγκ Άγιαξ.

Μπάνικ Οστράβα – Τρίνετς

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “32” του Κυπέλλου Τσεχίας, η Μπάνικ αναζητά αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, κόντρα στην Τρίνετς ομάδα Β’ Κατηγορίας,που επιστρέφει στη δράση για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Χάρτμπεργκ – Βάτενς

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αυστρίας, με τις δυο ομάδες να δίνουν μάχη για τη συμμετοχή στα πλέι οφ, η Βάτενς βρίσκεται στην 6η θέση όπου και θέλει να εδραιωθεί.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 23 Φεβρουαρίου 2021