Bet365: Λίβερπουλ – Έβερτον με πλήθος αγορών (20/02)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι του Λίβερπουλ και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Λίβερπουλ – Έβερτον στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ έβγαλε αντίδραση την Τρίτη στη Βουδαπέστη! Μετά από τρεις σερί ήττες για την Πρέμιερ, έδειξε τις πραγματικές της ικανότητες για το Champions League απέναντι στη Λειψία και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκριση στα προημιτελικά. Σοβαρή αμυντικά, ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και επικράτησε 0-2 με γκολ των Σαλάχ και Μανέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενη μεγάλα λάθη στην άμυνα των Γερμανών. Στο πρωτάθλημα ωστόσο έχει πέσει στην 6η θέση και το -2 από την 4αδα.

Η Έβερτον συνεχίζει την πορεία καρδιογράφημα. Η ήττα της Τετάρτης από τη Σίτι (1-3 εντός) μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος στην κατάσταση που είναι αυτή την περίοδο οι πολίτες, ωστόσο το 0-2 από τη Φούλαμ την Κυριακή πόνεσε πολύ. Μετρά πλέον 3 σερί εντός έδρας ήττες, αλλά στο πιο πρόσφατο εκτός κατάφερε να πάρει το βαθμό στο Ολντ Τράφορντ ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Χάνει έδαφος στη μάχη της 4αδας, βρίσκεται στο -3 από τη Λίβερπουλ.

Mε βάση τις αποδόσεις της Bet365, η Λίβερπουλ είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη! Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 1.44, το “Χ” στο 4.50 και το διπλό στο 7.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις