«Καθαρή» η Τσέλσι!

Ανανεώθηκε:
θαναηλάκης προγνωστικά 11/02

Καλημέρα φουνταριστοί!

Μπορεί να αγχωθήκαμε χθες, αλλά η Λέστερ κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Οι «Αλεπούδες» ήταν συνολικά καλύτερες από την Μπράιτον, αλλά δυσκολεύτηκαν πολύ να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τελικά όμως, τον βρήκαν στην τελευταία φάση του αγώνα και πήραν τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας. Φυσικά, ο «άσος» μας έστειλε και ταμείο! Το FA Cup συνεχίζεται και σήμερα, με τους αγώνες να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εννοείται, ότι τους βρίσκετε με πάρα πολλές επιλογές στη Stoiximan.

Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι που μου κέντρισε την προσοχή από το κουπόνι της Πέμπτης, είναι το Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι. Πάλι για το κύπελλο Αγγλίας. Φυσιολογικά, οι «Μπλε» έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και με βάση τις αποδόσεις του στοιχήματος. Θα τους στηρίξω, αλλά χρειάζεται και… κάτι ακόμα για να ανεβάσουμε τη χαμηλή απόδοση του «διπλού». Πάμε να δούμε τι είναι αυτό!

Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι Προγνωστικά

Η Μπάρνσλεϊ έχει φτάσει στον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, αλλά τώρα έχει πολύ δύσκολο έργο. Οι γηπεδούχοι είναι κάτω από τη μέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, και συγκεκριμένα στην 13η θέση. Έχει από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, με 34 γκολ παθητικό σε 27 ματς! Επιθετικά δεν εντυπωσιάζει, και γενικά κινείται σε… ρηχά νερά τη φετινή σεζόν. Σκόραρε μόνο δύο φορές στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Μετράει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, μεε Κάρντιφ και Νότιγχαμ. Δυσκολεύεται ήδη απέναντι σε ομάδες της κατηγορίας της. Εκ των πραγμάτων δηλαδή, χρειάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό της για να κοντράρει την Τσέλσι απόψε. Έχει «κολλήσει» στο θέμα της δημιουργίας φάσεων τελευταία, και κατά συνέπεια και στο σκοράρισμα. Ειδικά σήμερα, θα έχει εξαιρετικά δύσκολο αφού ο αντίπαλος αναμένεται να θωρακίσει το κέντρο. Στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Νότιγχαμ, η Μπάρνσλεϊ έκανε ένα σουτ στην εστία. Ενώ έπαιζε και εντός έδρας! Θα είναι έκπληξη απόψε, ακόμα κι αν καταφέρει να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Μια διαφορετική Τσέλσι, σε σχέση με αυτήν του Λάμπαρντ, έχει στο μυαλό του ο Τόμας Τούχελ. Ο νέος προπονητής των «Μπλε» μάλιστα, έχει κάνει ήδη φανερές τις επιθυμίες του. Θέλει μια ομάδα με συμπαγή άμυνα, που θα πρέπει να… «ματώσεις» για να της βάλεις γκολ. Αυτή είναι η βάση για τις επιτυχίες. Και αυτή η τακτική αποδίδει στα πρώτα ματς του Τούχελ. Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του καινούριου της προπονητή. Και αυτό ήταν… αυτογκόλ, στη νίκη επί της Σέφιλντ με 1-2. Αήττητη στα τέσσερα πέντε παιχνίδια η Τσέλσι, με μόλις δύο γκολ παθητικό. Έχει επιστρέψει για τα καλά στη μάχη της τετράδας και θα κυνηγήσει και το κύπελλο. Ο Τούχελ δήλωσε ότι στηρίζει τον γκολκίπερ Κέπα και θα του δώσει ευκαιρία απόψε. Μάλλον επιστρέφει στην 11άδα και ο Καντέ. Δεν αναμένεται… φοβερό rotation στους φιλοξενούμενους. Έχουν κερδίσει ήδη μια φορά φέτος την Μπάρνσλεϊ, με το εμφατικό 6-0! Μάλιστα, έχουν κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Μπάρνσλεϊ, χωρίς να δεχούν ούτε ένα τέρμα. Θέλουμε μια σοβαρή Τσέλσι σήμερα, και το μομέντουμ δείχνει να την ευνοεί.

Κλάσεις ανώτερη ομάδα η Τσέλσι, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για την πρόκριση. Πιστεύω θα συνεχίσει τις καλές αμυντικές τις επιδόσεις υπό τον Τούχελ. Ο Κέπα έχει ανάγκη το clean sheet και το παιχνίδι τον ευνοεί. Βλέπω «καθαρή» νίκη της Τσέλσι, ακόμα κι αν δεν ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές στην επίθεση. Η Μπάρνσλεϊ άλλωστε, δεν τρομάζει με τις ικανότητές της σε δημιουργία και εκτέλεση. Πάμε με το combo του «διπλού» με το No Goal σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι / 2 & No Goal @ 2.10

Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ