Ανδρόγυνο μονομάχησε σε heads up της WSOP!

Ανανεώθηκε:
wsop poker

Την Τετάρτη (27/01) το βράδυ κάτι απίθανο συνέβη στην online σειρά πόκερ της WSOP January Super Series, όταν το παντρεμένο ζευγάρι ΚέιτιkatelinΛίντσεϊ και ΚριςRobotobob47Μούρμαν αναμετρήθηκαν σε heads up μάχη με διακύβευμα ένα χρυσό δαχτυλίδι!

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τουρνουά WSOP Circuit January Super Series Event #14 $75,000 NLH 2x Re-entry προσέλκυσε 410 πάικτες και 202 rebuys. Οι σύνολο 612 συμμετοχές δημιούργησαν ένα prize pool αξίας 122,400 δολαρίων, το οποίο μοιράστηκε στους πρώτους 100.

Στο τέλος, ο τίτλος κρίθηκε ανάμεσα στον Μούρμαν και τη Λίντσεϊ! Αυτή τη φορά ο άνδρας του ζευγαριού κέρδισε τη μονομαχία για 19,510 δολάρια και το πρώτο του χρυσό δαχτυλίδι στη σειρά. Εντωμεταξύ, η Λίντσεϊ εισέπραξε 14,443 δολάρια ως φιναλίστ.

Ο Μούρμαν είναι ένα από τους πλέον πετυχημένους online παίκτες στον πλανήτη και πλέον έχει στο βιογραφικό του και ένα δαχτυλίδι της WSOP, μαζί με το χρυσό bracelet που κέρδισε το 2017. Τότε είχε ξεπεράσει το εμπόδιο 958 αντιπάλων για να κερδίσει $498,682!

“Η κατάκτηση του πρώτου δαχτυλιδιού για μένα συνδυάστηκε με ένα πολύ περιέργο συναίσθημα. Τα τελευταία χρόνια, η Κέτι συνέχεια μου λέει το πόσο πολύ θέλει να κερδίσει ένα δαχτυλίδι. Πραγματικά πιστεύω το θέλει περισσότερο απ’ ότι ένα χρυσό bracelet, αν βγάλεις από την εξίσωση το χρηματικό επαθλο. Για μένα δεν ήταν ποτέ κύριος στόχος μου, οπότε το ότι παίξαμε heads  up και ότι η ίδια το ήθελε περισσότερο από εμένα σίγουρα ήταν δύσκολο να το διαχεριστώ. Νιώθω ότι δεν έπαιξα καλά και μπορώ να το πω ότι στάθηκα τυχερός στο heads up απέναντί της” δήλωσε ο Μούρμαν μετά το τέλος του τουρνουά.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ