Κόντρα στο μομέντουμ!

Ανανεώθηκε:
Κλοπ Λίβερπουλ

Καλημέρα φουνταριστοί!

Λίγο ήθελε χθες για να γίνει το απόλυτα στα προγνωστικά μας! Η Βέρντερ έκανε παρέλαση στο Βερολίνο, απέναντι στη Χέρτα, και έβγαλε εύκολα το «διπλό». Αυτή που μας το χάλασε, ήταν η Σοσιεδάδ. Και μάλιστα με δραματικό τρόπο. Εκεί που κέρδιζε 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα πάρει ένα εύκολο τρίποντο, από το 86′ και μετά του αγώνα ήρθαν όλα τούμπα! Η Μπέτις πέτυχε δύο γκολ και πήρε τον βαθμό. Πάλι καλά, υπάρχει και το cash out για τους πιο… προνοητικούς. Με καλή ψυχολογία λοιπόν, μελέτησα το κουπόνι της Κυριακής και ξεχώρισα δύο παιχνίδια. Αμφότερα, τα βρίσκετε με μεγάλη γκάμα ειδικών στην bet365.

Φέγενορντ – Άλκμααρ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο χρονικά ματς, από το οποίο έχω κρατήσει κάτι, είναι το Φέγενορντ – Άλκμααρ στην Ολλανδία. Περιμένω ωραία «μάχη» και θα στηρίξω τα γκολ. Αποφάσισα επίσης, να ασχοληθώ με το μεγάλο ντέρμπι του κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Εδώ, θα πάω κόντρα στο μομέντουμ, που είναι υπέρ της Γιουνάιτεντ…

Φέγενορντ – Άλκμααρ Προγνωστικά

Ντέρμπι στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με φόντο κατά τη γνώμη μου κυρίως τη δεύτερη θέση. Ένα ζευγάρι που προσφέρει θεαματικά παιχνίδια τελευταία. Τα 9/10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, σε όλες τις διοργανώσεις, έληξαν Over 2.5!

Η Φέγενορντ πήρε πάλι ψυχολογία την Τετάρτη, μετά την ήττα από τον Άγιαξ για το πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα λοιπόν, υποδέχθηκε τη Χέρακλες για το κύπελλο και την κέρδισε με 3-2. Πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και ανέβηκε το ηθικό της, μετά τη μεγάλη μάχη στο ντέρμπι με τον Άγιαξ. Εκεί, ηττήθηκε με 1-0, αν και είχε φάσεις για να πάρει αποτέλεσμα. Δεν τα κατάφερε, και τώρα βρίσκεται στο -6 από την κορυφή. Επίσης, είναι έξι πόντους κάτω από τη δεύτερη Φίτεσε, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Η δεύτερη θέση οδηγείσ τα προκριματικά του Champions League και είναι στόχος. Στηρίζει πολλά στην έδρα της η Φέγενορντ. Δεν έχει ακόμα ήττα στο γήπεδό της, σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μοιάζει να έχει αποσυντονιστεί λίγο στην άμυνα, στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 

Η Άλκμααρ με τη σειρά της, είναι ανεβασμένη στο πρωτάθλημα. Τις προάλλες μάλιστα, πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην έδρα της Αϊντχόφεν, με 1-3! Εξαιρετική εμφάνιση εκεί για την Άλκμααρ, που δεν ήταν τόσο καλή και απέναντι στη Ντεν Χάαγκ, εντός έδρας. Παρόλα αυτά, βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 2-1 και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο. Με τον τρόπο αυτό, έχει πιάσει πεντάδα και είναι μόλις έναν πόντο κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Το τελευταίο ματς που έδωσε, ήταν με τον Άγιαξ για το κύπελλο. Έχασε με 1-0 και αποκλείστηκε. Ωστόσο, συνολικά είναι σε άνοδο η Άλκμααρ και αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Δεν… μασάει εκτός έδρας, όπου είναι αήττητη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα! Στηρίζεται κυρίως στην επίθεσή της, αφού πίσω τα δέχεται τα γκολάκια της. Τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έληξαν Goal / Goal.

Πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς τον νικητή του αγώνα, με τη Φέγενορντ να είναι οριακό φαβορί με βάση τις αποδόσεις. Θα κινηθώ λοιπόν, στο χώρο των γκολ. Προβλέπω ένα δυνατό ματς, με σκορ και θέαμα. Το θέλουν πολύ και οι δύο ομάδες, θα το κυνηγήσουν και υπέρ των γκολ είναι και η πρόσφατη παράδοση. Ποντάρω στο combo Goal / Goa & Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Μπορεί να γίνεται χαμός στα πρωταθλήματα σήμερα, αλλά όταν παίζει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, όλα τα φώτα πέφτουν εκεί! Για όποια διοργάνωση κι αν κοντράρονται. Σήμερα, η σύγκρουση αφορά το κύπελλο Αγγλίας. Είναι νοκ άουτ ματς για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Αν λήξει ισόπαλο, έχουμε παράταση και πέναλτι. Οι συνθήκες δείχνουν Γιουνάιτεντ, αλλά θα την κοντράρω.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει την καλύτερη περίοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με αγώνα περισσότερο από τη Σίτι. Βέβαια, δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι έχει πάρει πολλά ματς στο όριο. Για την ακρίβεια, πήρε οριακά τρίποντα απέναντι σε Γουλβς, Άστον Βίλα, Μπέρνλι και Φούλαμ. Στάθηκε καλά και στο «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ, και είχε τις πιο επικίνδυνες φάσεις για να φύγει νικήτρια (0-0). Έχει θεματάκια αμυντικά η ομάδα του Σόλσκιερ και δέχεται σχετικά εύκολα γκολ τελευταία. Παρόλα αυτά, έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να «καθαρίζει». Έχει βγει μπροστά ο Πογκμπά με κρίσιμα γκολ. Τα ρεπορτάζ λένε ότι υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στον πάγκο ο Μπρούνο Φερνάντες. Δεν πιστεύω όμως ότι στο τέλος ο Σόλσκιερ θα τον αφήσει έξω σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι. Πάντως, αν δεν ξεκινήσει από την αρχή, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθεί η Γιουνάιτεντ. Όλα ξεκινάν από τα πόδια του!

Στην αντίπερα όχθη, η Λίβερπουλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Reds είδαν να κάνει «φτερά» ακόμα και το ρεκόρ τους στο «Άνφιλντ». Έχασαν από την Μπέρνλι με 0-1, παρά το γεγονός ότι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Ξεκάθαρο το πρόβλημα της Λίβερπουλ στο γκολ, δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος! Έχει πέσει λοιπόν στην τέταρτη θέση, και μάλιστα με ματς περισσότερο από την Τότεναμ! Μοιάζει σκασμένη η ομάδα του Κλοπ και ψάχνει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει. Πρώτα από όλα, ο Κλοπ θέλει αν δει την ψυχολογία των παικτών του να ανεβαίνει. Το σημερινό ντέρμπι, είναι η ιδανικό για restart. Μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Γιουνάιτεντ, θα τονώσει σίγουρα το ηθικό των Reds. Με βασικούς αναμένεται να παραταχθεί η Λίβερπουλ, αν δεν κάνει καμιά έκπληξη ο Κλοπ.

Πιστεύω θα σταματήσει κάποια στιγμή το ντεφορμάρισμα της Λίβερπουλ, και το σημερινό προσφέρεται για ολική επανεκκίνηση. Η Γιουνάιτεντ κερδίζει, αλλά δεν εντυπωσιάζει. Οι φίλοι των φιλοξενούμενων περιμένουν μια μεγάλη εμφάνιση και μια μεγάλη χαρά φέτος. Θα πάω κόντρα στα προγνωστικά, που θέλουν τους γηπεδούχους φαβορί. Πάω με την πρόκριση της Λίβερπουλ σε απόδοση 2.00!

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:45 Φέγενορντ – Άλκμααρ / Goal / Goal & Over 2.5 @ 1.80

19:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ / Πρόκριση Λίβερπουλ @ 2.00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ