Κουπόνι Σαββάτου (23/01): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Ιδιαιτέρως πλούσιο το σημερινό (23/01) κουπόνι οπαπ με φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το 4Χ4 ο Παναθηναϊκός

Με τρία παιχνίδια ξεκινά σήμερα η 18η αγωνιστική της Σούπερλιγκ 1. Ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τέταρτη διαδοχική νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στον ελλιπή και προβληματικό ΟΦΗ. Ο Άρης αναζητά επιστροφή στις νίκες στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι φαβορί κόντρα στη Λάρισα.

Καταρρέει η Νιουκάστλ

Εξ αναβολής αγώνα για την 11η αγωνιστική περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Νιουκάστλ και θέλει επιστροφή στις νίκες, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει ψυχολογία.

Σε βαθιά κρίση η Ρεάλ Μαδρίτης

Τέσσερα παιχνίδια σήμερα στο πρόγραμμα της Α’ Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αλαβές, έρχεται απ’ το ιστορικό «στραπάτσο» κόντρα στην Αλκογιάνο, όλοι είναι στον «αέρα» και κρίνονται. Στα άλλα ματς, η Σοσιεδάδ είναι φαβορί κόντρα στην Μπέτις, η Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κάντιθ και η Βιγιαρεάλ θέλει να περάσει απ’ την έδρα της Ουέσκα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Δύσκολη αποστολή για Αταλάντα

Στο “San Siro” κόντρα στην πρωτοπόρο Μίλαν δοκιμάζεται η Αταλάντα, την ίδια ώρα η 2η Ίντερ ταξιδεύει στην έδρα της Ουντινέζε για τη Σέριε Α. Το βράδυ Φιορεντίνα και Κροτόνε θα δώσουν μία εξαιρετικά σημαντική μάχη στο “Artemio Franchi”.

Τα φώτα στην “BayArena”

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Λεβερκούζεν κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, την ίδια ώρα η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνουν Χέρτα και Βέρντερ Βρέμης που διασταυρώνουν ξίφη στο Βερολίνο.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μονακό

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (23/01) η 21η αγωνιστική στην Α’ Γαλλίας. Η Λανς υποδέχεται τη Νις και η ανεβασμένη Μονακό την προβληματική Μαρσέιγ.

Σε τρομερό μομέντουμ η Φίτεσε

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η 18η αγωνιστική στην Α’ Ολλανδίας. Η Ντεν Χάαγκ υποδέχεται την Έμεν, η Φίτεσε φιλοξενεί την Γκρόνινγκεν, η Αϊντχόφεν τη Βααλβάικ και η Χέρακλες την Χέρενφεν.

Σκληρή δοκιμασία για Εσπανιόλ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 22η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Μαγιόρκα, η Εσπανιόλ φιλοξενείται από την Χιρόνα, η Λούγκο φιλοξενεί την Τενερίφη και η Μάλαγα την Πονφεραδίνα.

Ακάθεκτη η Τρουά

Με εννιά παιχνίδια ανοίγει σήμερα Σάββατο (23/01) η 21η αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας. Η πρωτοπόρος Τρουά φιλοξενείται από την Πο, η Κλερμόν υποδέχεται την Οσέρ, η Γκρενόμπλ φιλοξενεί τη Σαμπλί και η Παρί την ανεβασμένη Αμιάν. Στα άλλα ματς, η Καέν υποδέχεται τη Ροντέ, η Σατορού τη Βαλενσιέν, η Ντανκέρκ την Αζαξιό, η Χάβρη την Γκινγκάμπ και η Νανσί τη Νιόρ.

Ξεκάθαρο φαβορί το Αμβούργο

Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει το Αμβούργο στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ, την ίδια ώρα Καρλσρούη και Χαϊντενχάιμ διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης. Δύσκολο έργο θα έχει η Βίρτσμπουργκερ Κίκερς με αντίπαλο την Πάντερμπορν.

Δίνει συνέχεια στο αήττητο η Τραμπζονσπόρ

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, με τη φορμαρισμένη Τραμπζονσπόρ να δοκιμάζεται στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλίγκι, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Χωρίς περιθώρια λάθους η Μπασακσεχίρ αναζητά αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Ρίζεσπορ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα

Τελικός του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, με την εξαιρετική φέτος Σπόρτινγκ να “διψάει” για διάκριση και αντιμετωπίζει την κάτοχο του Λιγκ Καπ, Μπράγκα, που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Σε φόρμα η Σιντ-Τράιντεν

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Σιντ-Τράιντεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και υποδέχεται τη Μουσκρόν. Επίσης, η Μαλίν υποδέχεται την Έουπεν και η Κόρτραϊκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Σερκλ Μπριζ. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Άντβερπ φιλοξενεί την επικίνδυνη Οστάνδη.

Ώρα νίκης για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στην α΄ κατηγορία Κύπρου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό Άχνας και θέλει να σημειώσει την πρώτη νίκη με τον Βόκολο στον πάγκο. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Παραλίμνι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ομόνοια, ελπίζοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Ζορίζεται” η Κραϊόβα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της Liga I στη Ρουμανία, με την Κραϊόβα να θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, ενώ αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Βιτορούλ. Στο πρώτο χρονικά ματς, η Σέπσι φιλοξενεί την Άστρα Γκιουργκιου και ενδιάμεσα η Αράντ υποδέχεται την Άρτζες σε μια αναμέτρηση η οποία προμηνύεται εξαιρετικά αμφίρροπη.

Υπό πίεση η Αούστρια Βιέννης

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αυστρίας, με τη Βόλφσμπεργκερ να υποδέχεται τη Χάρτμπεργκ, ενώ η Σεντ Πόλτεν φιλοξενεί την ουραγό Αντμίρα. Χωρίς περιθώρια λάθους η Αούστρια Βιέννης αναζητά μια καινούργια αρχή κόντρα στη Ριντ.

Ασταμάτητη η Σλάβια Πράγας

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας, με την Όλομουτς να υποδέχεται την ουραγό Οπάβα, ενώ η Σλοβάτσκο θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στην ντεφορμέ Μποέμιανς. Στην έδρα της Ζλιν δοκιμάζεται η Μποέμιανς, ενώ η πρωτοπόρος Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει εκτός τη Ζλιν και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Εκτός έδρας αποστολή για Κιέβο

Το κυρίως πιάτο της 19ης αγωνιστικής της Σέριε Β διεξάγεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις. Η Κιέβο ταξιδεύει στην έδρα της Άσκολι και η Πορντενόνε σε αυτή της Κοζέντσα. Την Ρετζίνα υποδέχεται η Φροζινόνε, δύσκολη αποστολή θα έχει η Πεσκάρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα.

Ψάχνει αντίδραση η Σάο Πάολο

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας. Στην πρώτη χρονικά (00:00), η Σάο Πάολο αναζητά αντίδραση για να μείνει στην πρώτη δυάδα, υποδεχόμενη την Κοριτίμπα, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δυο ώρες αργότερα, η Βάσκο ντα Γκάμα έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την τρίτη της βαθμολογίας Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία έρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0).

Ζάμπια – Γουινέα

Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά στη διοργάνωση, οι δύο ομάδες ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους σήμερα, που χαρίζει τόσο την πρώτη θέση, όσο και την πρόκριση στην επόμενη φάση στα νοκ άουτ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ναμίμπια – Τανζανία

Με στόχο τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο θα παραταχθούν απόψε και οι δύο ομάδες, οι οποίες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα. Η νικήτρια άλλωστε θα μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)