Ενας θα φτερουγίσει

Ανανεώθηκε:
THOMAIDIS ARTHRO

Την Κυριακή (17/01) το απόγευμα υπήρχε άλλη μια απόδειξη που δικαιολογεί την άρνηση του υπογράφοντος να παίζει στοίχημα: Ο Κροάτης διαιτητής Μπέμπεκ μάλλον έχει ως φιλοδοξία να κάνει διαλέξεις. Και πες – πες, η ώρα περνούσε και το (σύνηθες) ισόπαλο αποτέλεσμα του αγώνα Βόλου – Λαμίας παρέμενε. Μέχρι το τέλος.

Καλύτερα όμως να ξεκινήσουμε από τα χαμηλά. Πρεμιέρα είχαμε στη SL2 και το γκολ της Ξάνθης που ακύρωσε ο βοηθός θύμιζε το «κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη». VAR δεν υπάρχει στην παραμελημένη κατηψορία και είναι πλέον δουλειά του παρατηρητή διαιτησίας. Γι’ αυτό το λόγο τους σήκωσε από τον καναπέ ο Κλάτενμπεργκ και τους έστειλε στο γήπεδο. Η ΕΡΤ3 καλύπτει μόνο δύο από τα έξι (προς το παρόν πέντε ) ματς και οι παρατηρητές δεν μπορούν να κάθονται στην τηλεόραση του σπιτιού τους.

Το πιο εξελιγμένο παιχνίδι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα δούμε πολλά σ’ αυτήν την κατηγορία. Στο Εργοτέλης – Ιωνικός, με άδειο γήπεδο, οι ελάχιστοι φίλοι των δύο ομάδων πλακώθηκαν στο ξύλο! Επεισόδια κεκλεισμένων των θυρών γίνονται μόνο στην Ελλάδα.

Στα ψηλότερα σκαλοπάτια ο Ολυμπιακός δείχνει να μένει από βενζίνη, αλλά να βρίσκει τον τρόπο να κρατάει τη διαφορά. Ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Εχει το βαρύτερο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά η απόσταση του δίνει πολυτέλεια. Ισως και κάτι πέναλτι σαν αυτό που κέρδισε ο Ελ Αραμπί και έχασε ο Βαλμπουενά.

Ο Αρης κατρακύλησε από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση γιατί πίστεψε ότι είναι καλύτερος απ’ αυτό που πραγματικά είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον σταμάτησε ένας παλιός γνώριμος: Ο Διούδης. Ο Παναθηναϊκός ταμπουρώθηκε και έδειξε ότι μπορεί να παίρνει και αποτελέσματα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Το tweet Αλαφούζου έχει διπλή ανάγνωση. Δεν αφορά μόνο στη NOVA. Εκεί ούτως ή άλλως το μέτωπο ήταν ανοιχτό από το καλοκαίρι, όταν ο Παναθηναϊκός έκλεινε τελευταίος συμφωνία. Υπάρχει και εσωτερικό μέτωπο.

Το επεισόδιο ΚαρυπίδηΜπόλονι έχει να κάνει και με την πίεση που νιώθουν και οι δύο. Ο Καρυπίδης βλέπει τον Αρη να χάνει τη φρεσκάδα του και ο Μπόλονι καταλαβαίνει ότι θα χάσει το ευρωπαϊκό τρένο αν μείνει στα ευχολόγια. Το ποιος φταίει ας το βρει ο αθλητικός δικαστής.

Η ΑΕΚ βρίσκει πάντα τον τρόπο να αναγεννάται από τις στάχτες της. Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση με τσούκου – τσούκου μπολ. Τελικά το κλειδί το κρατούσε ο Χιμένεθ. Κι ας τον αποκαλούν «Λεμονή της ΑΕΚ».

Την Κυριακή θα βρει στο διάβα της τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Οι σχέσεις Ιβάν – Μελισσανίδη έχουν αποκατασταθεί πλήρως και οι συνομιλίες πια είναι καθημερινές. Όπως τον παλιό καλό καιρό. Όμως προέχει το συμφέρον. Ποιος θα είναι δεύτερος, μήπως και απειλήσει τον πρώτο. Στα πλέι οφς. Αν και κάποιοι ήδη έχουν χρίσει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Η επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία αποδεικνύεται ευφυής. Όταν παίρνει ς έναν προπονητή από την Κ19, παίρνεις και τα ρίσκα σου. Πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει με το υλικό που έχει και η τριάρα στο Ηράκλειο είναι ένα πρώτο δείγμα. Ανεξάρτητα που ο Βάτερμαν έκανε το μοιραίο λάθος.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Κούγιας. Αναγκάστηκε να κρατήσει προπονητή τον Τάτση και ο υποβιβασμός της ΑΕΛ είναι μία σοβαρή πιθανότητα. Θα πάει στην Τρίπολη, αλλά θα βλέπει στο Αγρίνιο.

ΥΓ1: Η καπηλεία της καταγγελίας Μπεκατώρου είναι προφανής. Και έχει σαφές πολιτικό υπόβαθρο. Ολοι είμαστε δίπλα στη μεγάλη αθλήτρια για τη φρικτή της περιπέτεια, αλλά κάποιοι επιχειρούν να την εκμεταλλευτούν πολιτικά. Μέχρι που ο Αυγενάκης είπε ότι ξέρει κι άλλες τέτοιες ιστορίες, αλλά δεν μπορεί να τις πει! Ηθελε να δείξει ότι τον εμπιστεύονται οι αθλητές. Και κυρίως θέλει να αλώσει τις αθλητικές ομοσπονδίες.

ΥΓ2: Εχετε διανοηθεί μια αθλητική εισαγγελέας να πηγαίνει στο γήπεδο και να φωτογραφίζεται περιχαρής με το κύπελλο της αγαπημένης της ομάδας; Αν όχι, δείτε απόψε «Δίκη».

ΥΓ3: Εκείνη η απίστευτη υπόθεση Τζήλου με την απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει μεγάλη ουρά. Μέχρι που υπάρχει μάρτυρας, ο οποίος ποτέ δεν κλήθηκε να καταθέσει!

ΥΓ4: Οι εκλογές στην ΕΠΟ «κλείδωσαν». Όλα δείχνουν Ζαγοράκη.

ΥΓ5: Είπαμε. Προγνωστικά δεν δίνουμε. Την Κυριακή θα γίνει ωραίο ματς στα Γιάννενα

Το πιο εξελιγμένο παιχνίδι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ