*16η αγωνιστική

*GG στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΙΚΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μόλις τη δεύτερη φετινή νίκη της πανηγύρισε την προηγούμενη βδομάδα επί της Όσναμπρικ (3-2 εκτός) η Βίρτσμπουργκερ Κίκερς, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (μία ισοπαλία, πέντε ήττες). Μοιρασμένη ήταν η αναμέτρηση των δύο ομάδων από άποψη κατοχής κι ευκαιριών, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί, συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία.

“Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στην Όσναμπρικ, θέλουμε να παρουσιαζόμαστε το ίδιο γενναίοι όπως στο δεύτερο”, υπογράμμισε ο προπονητής Τράρες. Σήμερα η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα δίνει άλλο έναν “τελικό” με αντίπαλο την Μπραουνσβάιγκ, από την οποία βρίσκεται στο -5. Τρία γκολ σε δύο συμμετοχές του πέτυχε ο δανεικός από την Φράιμπουργκ Πιέρινγκερ (ΕΠ).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-2) της Όσναμπρικ. Ο Κερκ άνοιξε το σκορ στο 41′, προτού οι φιλοξενούμενοι απαντήσουν με Πιέρινγκερ (67′, 76′) και Κόπατς (80′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ίχορστ στο 85′.

ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΙΚΕΡΣ Στατιστικά

*GG στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Over 2,5 στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς νίκη σε πέντε αγωνιστικές (0-2-3) παραμένει η Μπραουνσβάιγκ, απολογισμός που την ανάγκασε να υποχωρήσει στη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Την Δευτέρα κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό με αντίπαλο την Φορτούνα Ντίσελντορφ (0-0 εντός) έχοντας την τύχη με το μέρος της. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν και καμία από τις ευκαιρίες που πραγματοποίησαν.

“Προφανώς και η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλύτερη μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την ποιότητά μας κόντρα στη Βίρτσμπουργκερ Κίκερς και να την αναγκάσουμε σε λάθη”, υπογράμμισε ο προπονητής Μάιερ. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο Ντιακιτέ (ΑΜ) που είχε μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ Στατιστικά

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βίρτσμπουργκερ Κίκερς – Μπραουνσβάιγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ