Interwetten: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με κορυφαίες αγορές (13/01)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 19:30, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση ο ΠΑΟΚ μετά από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα, την ισοπαλία με την ΑΕΛ (1-1) και την ήττα (3-2) από τον Ατρόμητο. Κατάφερε να βγάλει αντίδραση και επικράτησε με 3-1 επί του Βόλου στη Τούμπα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, 10 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και δύο από τον δεύτερο Άρη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αουγκούστο λόγω ίωσης, ενώ επέστρεψε ο Γιαννούλης.

Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, επικράτησε επί της ΑΕΛ (5-1), της ΑΕΚ (3-0), του Αστέρα Τρίπολης (4-0) και του Παναιτωλικού (2-1). Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 42 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 6 τέρματα. Νοκ άουτ τέθηκαν οι Χολέμπας και Μπρούμα, που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, ο Ολυμπιακός παίρνει προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς. Στο 2.45 το διπλό, στο 3.05 το “Χ”, στο 2.95 ο άσος.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις