11η αγωνιστική

*Αήττητη είναι η Φενέρμπαχτσε στις επτά πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Ντενιζλίσπορ (5-2-0).

Ντενιζλίσπορ – Φενέρμπαχτσε στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΝΤΕΝΙΖΛΙΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παλικαρίσια εμφάνιση πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντενιζλίσπορ, παραχωρώντας 3-3 με την Μπασάκσεχι εκτός έδρας. Πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, βρέθηκε να χάνει 3-0, δεν παράτησε το παιχνίδι, αντέδρασε στη συνέχεια, μείωσε σε 3-1 και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις “έκλεψε” τον βαθμό, με το 3-3 να έρχεται με πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βαθμός για τη Ντενιζλίσπορ, είχαν προηγηθεί τρεις ήττες από τις Μπεσίκτας (2-3), Μαλάτιασπορ (2-0) και Γκαζιαντέπ (0-1), μετράει μια νίκη μετά το πέρασμα εννιά αγωνιστικών (1-3-5) παραμένοντας τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Καλείται να διορθώσει πολλά, αν δεν θέλει να μπει από νωρίς σε μπελάδες. Μονιμοποιήθηκε στην άκρη του πάγκου ο υπηρεσιακός μέχρι πρότινος Τσετίν, ο οποίος αντικατέστησε τον Προσινέτσκι μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Έμεινε άσφαιρη στα τέσσερα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της (0-2-2). Μακροχρόνια τα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Μπασακσεχίρ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, δέχθηκε το 2-0 στο 21’ και το 3-0 στο 59’. Μείωσε σε 3-1 με τον Οζντεμίρ στο 62’, σε 3-2 με τον Ροδαγέγα στο 90’+2΄, έφερε το ματς στην ισορροπία με πέναλτι Μουράφσκι στο 90’+7’.

ΝΤΕΝΙΖΛΙΣΠΟΡ Στατιστικά

*Το σύνολο 2-3 επιβεβαιώθηκε στα 4/7 τελευταία ματς (δες το στην Goalbet)..

*G/G τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Goalbet | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Φενέρμπαχτσε, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 από τη Μπεσίκτας εντός έδρας. Δεν ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα, εμφάνισε πολλά κενά στα μετόπισθεν, μείωσε δύο φορές το σκορ σε 1-2 και 2-3 και παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω από τις αρχές του δευτέρου μέρους, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και απλά μάζεψε το σκορ στις καθυστερήσεις.

Επιστροφή στις ήττες για τη Φενέρμπαχτσε, είχε προηγηθεί το επιβλητικό πέρασμα με 5-1 από την έδρα της Γκεντσλερμπιρλίγκι, βρίσκεται στην 3η θέση με 20 πόντους και με νίκη σήμερα έχει ευκαιρία να πιάσει τις Αλάνιασπορ και Γαλατασαράι στην κορυφή της λίγκας. Είναι πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, μετράει τέσσερα “τρίποντα” σε πέντε εξόδους (4-1-0). Έχει καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί για να φύγει με το διπλό. Συμπλήρωσε κάρτες ο Γκουστάβο (Μέσος, 10, 0), παραμένει τραυματίας ο Σαμάτα (Επιθετικός, 7, 2), νέες απώλειες οι Λέμος (Αμυντικός, 6, 0) και Περότι (Μέσος, 4, 3).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 4-3 από τη Μπεσίκτας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4’, δέχθηκε το 0-2 στο 20’, μείωσε με τον Σισέ στο 34’, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 50’ και δέχθηκε το 1-3 στο 53’. Μείωσε σε 2-3 με τον Τουφάν στο 68’, δέχθηκε το 2-4 στο 88’, για να γράψει το 3-4 με πέναλτι του Τουφάν στο 90’+7’.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Στατιστικά

*Over 2,5 τα 16/19 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

*G/G & Over 2,5 τα 8/10 τελευταία ματς.