*8η αγωνιστική

*Under 2,5 & NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Αμβούργο – Μπόχουμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μία από τις δύο ομάδες που συνεχίζουν να αγνοούν την ήττα στο πρωτάθλημα αποτελεί το Αμβούργο, μετά από επτά αναμετρήσεις σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες (16-8 τα γκολ), απολογισμό που το διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Πριν την διακοπή για τις Εθνικές επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Χόλσταϊν Κίελ (1-1).

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο στο πρώτο σκοράροντας στο 43′. Στο δεύτερο ανέβασαν στροφές οι γηπεδούχοι δημιουργώντας καλές ευκαιρίες, τελικά πήραν αυτό που άξιζαν βάσει εικόνας στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τα καλύτερα λόγια για την Μπόχουμ μίλησε ο προπονητής Τίουνε. “Πρόκειται για μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1 εκτός) με το Χόλσταϊν Κίελ. Ο Χέιερ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 43′, προτού ο Μις απαντήσει στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ Στατιστικά

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του (δες το στην Betshop)

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΜΠΟΧΟΥΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πηγε στην διακοπή του πρωταθλήματος η Μπόχουμ… Μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Άουε (2-0 εντός) και Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (3-2 εκτός) δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γκρόιτερ Φιρτ (2-0 εντός). Φουριόζοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι, σκόραραν δύο φορές και αστόχησαν σε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη.

Δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο δεύτερο οι γηπεδούχοι που εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. “Θα δώσουμε μάχη με όλες τις δυνάμεις μας κόντρα στο Αμβούργο”, υπογράμμισε ο προπονητής Ρέις. Στις έξι επισκέψεις της Μπόχουμ στην έδρα των “δεινοσαύρων” πανηγύρισε μία νίκη (μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Γκρόιτερ Φιρτ. Μόλις στο 9′ ο Σεγκίν έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, προτού ο Ερνστ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 34′.

ΜΠΟΧΟΥΜ Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.